Z čeho zánět vnitřního ucha?

266
6.5.10 21:23

Z čeho zánět vnitřního ucha?

Prosím, je tu někdo, kdo ví?
Z čeho vzniká zánět vnitřního ucha? Lze tomu předejít?

Nikdy jsem na uši netrpěla, ale chytla jsem toto na dovolené u moře,týden doslova v mrákotách ( myslela jsem, že nějaká chřipka), pak několik hodin cesta letadlem,to mi málem praskla hlava. Už bych to nechtěla absolvovat znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30308
6.5.10 21:31

Já mívala záněty v uchu, když mi hrkla do nosu voda a nějak se to dostalo do ucha. Nevím zda to byl zánět vnitřního ucha, ale trápilo mě to dost. Většinou to skončilo pícháním ucha a antibiotiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
6.5.10 21:59

Mě právě ty uši nebolely, jenom jsem měla šílené závratě, bylo mi na zvracení, bolesti hlavy. Uši až na cestě domů v letadle a to mi konečně došlo, o co asi jde :oops: . Utíkala jsem k Mudr., ten mi nasadil ATB a docela rychle to přešlo,. Jinak taky říkal, že ještě den či dva a píchá mi obě uši :think: . Fakt bych se tomu ráda tentokrát vyhla.

Takže si asi hlídat uši a vodu… no to bude těžký , se dvěma rarachama :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
6.5.10 22:30

Já na uši trpím hodně a jednoznačně mi to způsobuje vítr. Takže když jsme si na dovolené třeba půjčovali skútr nebo výlet na lodi, tak jedině s šátkem přes uši …

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.10 22:31

Ahoj, já na to trpím tak cca 3 roky neustále opakovaně a jediné, co pomáhá je - ne si příliš často čistit uši, někdy mě tam svědí, že bych tam strkala tyčinku atd., pořád mě to nutkalo čistit uši a když jsem to dělala cca 2 krát týdně, tak jsem měla zánět pořád, teď si čistím uši opatrně nejvýš 1 za čtrnáct dní (myslím uvnitř :mrgreen: ) a mám skoro 3/4 roku pokoj. Taky doktorka říkala, dávat pozor při umývání hlavy, barvení vlasů atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
6.5.10 23:37

Takže ještě si přibalím šáteček :think: , tam kde jedu hodně profukuje :palec: . Ale teda nevím, jak se budu líbit :mrgreen: . A jakpak se to vůběc nosí? Udělám fakt cokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
7.5.10 13:55

:-) Jakkoliv, jen aby byly zakryté uši. Třeba jako čelenka, na babku, piráta, prostě musíš zkusit.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast