Zvýšení imunity-dospělák

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
195
26.4.10 22:39

Zvýšení imunity-dospělák

Ahojte, nemáte některá relativně osvědčený tip jak na zvýšení imunity u dospělého člověka? Přítel je na tom v tomhle dost bídně. Zatímco já mám u nemoci to nejhorší období s horečkou za cca půl den za sebou (pak už jen kašel a rýma), jeho se ta stejná nemoc (až ji ode mě zmutovanou chytne :-) ) drží dva dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
335
27.4.10 00:03

Mam vyborne zkusenosti s echinaceovymi kapkami - pro nejlepsi efekt je potreba je podavat pri prvnch priznacich a lze i preventivne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
27.4.10 07:28

Asi Ti nikdo přes web neporadí, co konkrétně Tvému příteli pomůže. Někdo radí echinaceu, někdo hlívu, někdo lactobacily, někdo mladý ječmen s chlorellou, někdo homeopatii, někdo tradiční čínskou medicínu, někdy postačí zdravý životní styl - sport, racio strava, dostatek spánku, eliminace stresů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
27.4.10 07:59

Ahoj, nám se osvědčily echinaceové kapky a hoemopatika Ferrum Fosforicum (kupuju ředění 5CH). To mi doporučoval homeopat, když jsem Matyášovi potřebovala zvednout imunitu po sérii narkóz. Od té doby to všichni baštíme vždycky před zimou a zabírá nám to spolehlivě, téměř nestonáme.
Ale jak psala Lasicka - každý si asi musí najít to svoje.
PS: co pravidelné otužování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
27.4.10 11:32

kamaradi taky hodne basni o saune, ze chodili pred zimou a pak celou zimu nebyli nemocni :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
27.4.10 17:12

S otuzovanim souhlasim - od te doby, co jsem zacala kazde rano studenou sprchou, temer nestonam:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
27.4.10 22:00

To otužování se mi celkem líbí, ale nevím, jak bude mužovi:D.
Ono je problém, že tohle ještě není věc, se kterou by člověk musel k doktorovi-mám slabou imunitu, rýma mi trvá dvakrát dýl..
Takže přemýšlím, že zkusím objednat tabletky s echineceau (příp. hlívou ústřičnou-viděla jsem kombinace), k tomu echin. kapky pro případ nouze. Kefír a pohyb na vzduchu k tomu a uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
10.6.10 08:44

Ahoj.
Mě doktoři poradili Tabletky Centrum. Ale už píši docela pozdě. Tak napiš jak jste to vyřešili, snad se povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí