Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Holky neznáte nějaký dobrý přípravek na vlasy, aby nepadaly. Dřív mě vůbec napadaly. Po porodu občas, měla jsem i problém se štítnou žlázou, ale to prý už je ok.. Je to asi 14 dní a vlasy mi začaly hodně padat, ale opravdu hodně - když si promnu vlasy, tak mi zůstane na rukách hrstka vlasů.Postel samý vlas, celý byt po zemi. Nevím co s tím. Začaly se mi najednou hodně mastit a i lupy mám hodně. Používám Běžný šapon od Loreal.Ani jsem si je poslední bdobou nebarvila, že by z toho nevím, co s tím..
Ahoj, já jsem 4měsíce po porodu a momentálně řeším stejný problém. Vlasy máme teď zkrátka všude. Už asi dva týdny beru vitamíny Biosil plus (v lékárně za 60Kč) a zdá se mi, že se to lepší.
Jak dlouho jsi po tom porodu? Ty hormonální změny nastávající právě po něm jsou dost dlouho zpožděny, já to měla asi půl roku, takže půl roku po porodu mi vypadalo tolik vlasů, že jsem se cítila jak oškubaná slepice. Nicméně samy pak začaly postupně dorůstat (po cca čtvrtletním padacím období).
kup si vitamin B. ten pomáhá na kůži, vlasy a nehty. Jinak taky bych doporučila zaběhnout si na kožní. Měla jsem s tím taky dost velký problém po porodu a naše kožařka mi předepsala vitamíny (název si nepamatuju). Ty zabraly během pár dnů.
Dávám si taky Biosil plus a řekla bych že pomáhá.Jen se to nezpraví hned,ale musíš ho užívat déle.A pozor,jestli si těhotná,tak neužívat vůbec!!
právě jsm po porodu rok a půl tak nevím
žádné změny na vlasech jsem neměla, ani šampon jsem neměnila nic.. tak nevím
Ahoj. Já jsem půl roku po porodu a vlasy mi padají strašně. Ráno po vyčesání jsem jich napočítala přes 50, což je hodně. ![]()
Denně ti má vypadnout zhruba 100 vlasů.
Zvýšené padání vlasů může taky způsobit jaro- shazujeme zimní srst, nemělo by to být ale déle jak 2-3 měsíce. ![]()
Začni brát vitamíny a změň šampón ( mohla jsi projít nějakou změnou a teď už ti nesedí) pokud by padání přetrvávalo, navštiv kožní. ¨
Jen upozorňuju,když začneš brát nějaké vitamíny, účinek nebude dříve jak zhruba za 1 měsíc.
Když mě hodně začaly padat vlasy po skončení kojení, pomohly vitamíny a ostříhat. Šampon jsem neměnila. Zhruba za měsíc přestaly a hromadně začalo dorůstání, takže jsem pak pod starými delšími měla hustou krátkou kštici. Ty vitamíny jsem koupila v lékárně, přímo určeé na vlasy, ale jak se jmenovaly už nevím.
Ahojte taky mi začaly padat strašně vlasy no a začla sem teď asi tři dny to je co beru biosil plus, ale nevíte někdo jestli je možné že na ty vitamíny mám alergii. Nevím jestli to bylo zrvona tim ale vzala jsem si ho večer a do rána mi vyskočil na horním i dolním rtu opar jako blázen…Tak nevím jestli to je tím nebo sluníčkem jak jsem si spálila rty…
**METHIONIN 100, jsou to vitamíny určený maminkám po porodu, na vlasy a kůži, mě pomohli
Ahoj,
Prosím vás setkal se někdo s vyšším padáním vlasů teď na jaro?
Celou zimu jsem jedla vitamíny na vlasy z dm a po umytí používala sprej s keratinem. Teď sem zas nějakou dobu nepoužívala nic, a hrozně mi padají. Vlasy si moc nečešu, mám je takové zamotané, občas žehlim.
Všimla jsem si nyní že mám hodně vlasů na polštáři, v gimičce, tak mi to nedalo a rozčesala jsem si je a plný kartáč vlasů ![]()
Někde sem četla že na jaře to je normální, jak člověk je více na slunci atd.
Vitamíny beru pravidelně ( hořčík, železo, b6, vit E, vápník, déčko, céčko)