Z červené na blond

644
12.10.13 17:07

z cervene na blond

Zdravim, je tu nekdo komu se doma povedlo stahnout cervenou barvu? Chci docilit blond. Cim jste stahovali? Funguje nejaky zesvetlovac napr. od ballete? Poradte prosim chystam se na pokus tak se bude hodit kazda rada. Je mi jasne ze nejlepe to na poprve nechytne, ze budu muset barvit aspon na 3 krat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
12.10.13 17:13

@MSM20 ani to nezkoušej, budeš rezavá, pokud se Ti povede, tak si doma zničíš vlasy.. přenech to odborníkům. Vím o čem mluvím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
12.10.13 17:18
@martina.se píše:
@MSM20 ani to nezkoušej, budeš rezavá, pokud se Ti povede, tak si doma zničíš vlasy.. přenech to odborníkům. Vím o čem mluvím ;)

pod to se podepisuju, taky vlastní zkušenost :P měla jsem to jak pochcanou slámu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
12.10.13 17:26
@jalemina píše:
pod to se podepisuju, taky vlastní zkušenost :P měla jsem to jak pochcanou slámu :zed:

taky to tak vidím. Nedělej to, já to udělala a nepřála bych ti vidět, jak ty vlasy dopadly :roll:
Blond jsem sice docílila, ale z vlasů zbyl jen chemlon :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.10.13 17:31

Kamarádka podomácku stahovala černou a vypadala pak jak naše želvovinová kočka :mrgreen: Stejně nakonec musela ke kadeřnici a stálo jí to stažení na blond litr s tím, že se nechala ostříhat nakrátko. Kdyby nechala dlouhý po ramena, co měla, tak prý by platila 3 tis. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4733
12.10.13 17:31

Mne kamarátka v kaderníctve sťahovala červenú barvu na blond-povedala, že tá sa sťahuje ešte horšie ako čierna. Musela my dvakrát prebarviť hlavu tým čím sa robí melír a aj tak to nebolo úplne ono. Potom my na to dávala nejakú blond farbu. Výsledok-blond som bola, vlasy ako chemlon a totálne zničené a aspoň viem že červenú už nikdy :cert: :cert:
Takže radím doma s tým nič nerobiť a ísť do kaderníctva. Po vlastnej skúsenosti by som už radšej si to nechala vyrást a až potom dala blond.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
12.10.13 18:42

@MSM20 ahoj nech jí nejprve hodně vymýt. Trochu ti to urychlí šampón proti lupům. Nejlepší je Head Shoulders. Budeš mít pak hnědé vlasy. Na to pak už hodíš jen blond barvu. Pokud budeš chtít poradit nějaký masky, který ti pomohou ještě víc vymýt barvu tak napiš SZ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
12.10.13 19:42

To bych nezkoušela budeš mít vlasy jak zvýrazňovač a zničené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
12.10.13 20:03

Mě se to doma podařilo :think:
Nechala jsem nejdřív červenou hodně vymýt, pak si z netu objednala nějaký profi stahovač - musela jsem to naplácat třikrát, než byla všechna červená pryč.
Pak odbarvit odrostlé kořínky a pak se na to dala hodit ta blond. Chemlon nemám, jen lehce poničený konečky, který si nechám ostříhat ;)
Jo a nedělala jsem to v jeden den, minimálně obden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
12.10.13 20:20

Ja sem segre taky stahovala cervenou na blond pouzivala sem profesional dvanacku a po par dnech jeste jednou budes mit s toho dost znicene vlasy ale jestli si koupis tekute krystali s keratinem tak se ti zase spravi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
12.10.13 20:28

Tak já bych to určitě taky nechala na kadeřnici, jinak to může dopadnout katastrofálně. Já se nechala přebarvovat z tm. hnědé na blond a trvalo to asi 4 měsíce, kdy mi to vždy promelírovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
12.10.13 21:43

Ja mam ztazenou cervenou zpet na blond cca 2 mesice. Stahovala mi kadernice, nejprve stahla, pak nabarvila na blond v tonu me puvodni blond. Vlasy byly celkem v pohode, odnesly to hlavne konecky (takze ty jsem si ted nechala zkratit cca o 2cm) a vlasy jsou trosku sussi, nez byly, coz resim castejsim pouzitim masky na vlasy a postupne se to zlepsuje. Doma bych to asi nestahovala, nemela bych na to ty nervy, ze se to nepovede, nedejboze to odnesou vlasy. Cena byla asi 1800Kc (vlasy v delce mikado po bradu, v cene bylo vsechno - stazeni, barveni, melir, strihani, pece).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
30.10.13 10:35

Ahoj holky, tak jsem zkusila sama doma odbarvit vlasy z červené na blond. Zkusila jsem to odbarvovačem od Garnier, který měl barvu stáhnout až o 6 odstínů. No povedlo se mi to stáhnout na zrzavou. Minulý týden v úterý jsem byla u kadeřnice aby mi barvu ještě stáhla. Stáhla mi jí nějakou vodní lázní se 3% peroxidem, ale vypadám jako pomeranč u hlavy, ale mám krásnou blond, které jsem chtěla dosáhnout po celé hlavě. Chtěla jsem se zeptat zda bych po týdnu po odbarvení bych mohla zkusit jen shampoon přeliv od Palette. S vlasy by se nemělo nic stát že? Nebo je výrazně poškodit. Děkuji za názory PS: celý týden jsem po umytí používala regenerační balzám od Wonder, je prý na regeneraci nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
30.10.13 10:53

…já bych jim nechala tak ještě týden čas, ale pokud jde jen o přeliv, přežijí to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
30.10.13 11:10

@MSM20 @MSM20 Já myslím, že se to uplne stahnout nedá, kdysi jsem měla podobnou zkušenost. Hlavne jsi měla jít ke kadeřníkovi hned a ne to zkoušet doma. Přeliv si mužeš dát hned to nevadí, ale bý tebou zkusila bych nejaký profi a ne koupený v drogerii.Zase tolik to nestojí. Jen podotýkám, že preliv jde jen stejného odstínu a nebo tmavší, tak přesne nevím z jakého duvodu ho vlastne chceš použít??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí