Příčesek - culík a Vaše zkušenosti

276
9.10.13 12:28

příčesek-culík a Vaše zkušenosti

Chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s příčeskem na culík? Nedávno mě oslovila stránka www.svetovezbozi.cz,kde mají nádherné culíky za pár korun.Jsou sice umělé, ale to mi až tak nevadí, prostě to chci zkusit, a pokud se osvědčí, tak třeba investuju do pravých vlasů. Moje vlásky rostou strašně pomalu a jsou řídké, tak bych to chtěla zkusit. Ráda bych Vás poprosila o Vaše zkušenosti, zatím váhám i jestli culík na skřipci nebo s omotávkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9.10.13 12:35

Nevím, jaké jsou příčesky na tebou zmiňované stránce, ale já už několik fake vlasů mám a jsem spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
9.10.13 12:50

Tak já mám culík 40 cm rovné z jiné stránky a jsem spokojená, je tam suchý zip a pramen na omotání - jednoduchá aplikace, nikde není nic vidět, ale dávala jsem za ně něco kolo 1200,–,nejdůležitější je, trefit se do barvy :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
9.10.13 12:52

A ještě doplním, váhu mají 100g :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
9.10.13 12:52

A můžeš mi prosím napsat odkud ho máš? To máš ale pravé vlasy podle ceny, ne? Mrknu tam taky. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
9.10.13 13:00

Jasně, máš to ve zprávách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
9.10.13 13:21

Já měla na svatbu se skřipcem na doporučení kadeřnice (stál asi 1400,–) a je fakt super. Vidět nic není parádně to drží a na výběr byla spousta odstínů (mám přírodní medově blonďaté vlasy). Jen si nemůžu vzpomenout, od jaké to bylo firmy :think:, ale zapátrám v paměti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DrahusN
19.1.21 12:43

Drží ten culík dobře? Taky bych si ho chtěla objednat. Je poměrně dlouhý, tak mám strach, aby mi to z toho mého culíku nesjíždělo?

• Citovat
  • Upravit
123
9.6.21 21:28

Když drží ty pásy tak bude určitě držet i ten culík ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí