Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s příčeskem na culík? Nedávno mě oslovila stránka www.svetovezbozi.cz,kde mají nádherné culíky za pár korun.Jsou sice umělé, ale to mi až tak nevadí, prostě to chci zkusit, a pokud se osvědčí, tak třeba investuju do pravých vlasů. Moje vlásky rostou strašně pomalu a jsou řídké, tak bych to chtěla zkusit. Ráda bych Vás poprosila o Vaše zkušenosti, zatím váhám i jestli culík na skřipci nebo s omotávkou.
Nevím, jaké jsou příčesky na tebou zmiňované stránce, ale já už několik fake vlasů mám a jsem spokojená ![]()
Tak já mám culík 40 cm rovné z jiné stránky a jsem spokojená, je tam suchý zip a pramen na omotání - jednoduchá aplikace, nikde není nic vidět, ale dávala jsem za ně něco kolo 1200,–,nejdůležitější je, trefit se do barvy
![]()
A můžeš mi prosím napsat odkud ho máš? To máš ale pravé vlasy podle ceny, ne? Mrknu tam taky. Děkuji
Já měla na svatbu se skřipcem na doporučení kadeřnice (stál asi 1400,–) a je fakt super. Vidět nic není parádně to drží a na výběr byla spousta odstínů (mám přírodní medově blonďaté vlasy). Jen si nemůžu vzpomenout, od jaké to bylo firmy
, ale zapátrám v paměti…
Drží ten culík dobře? Taky bych si ho chtěla objednat. Je poměrně dlouhý, tak mám strach, aby mi to z toho mého culíku nesjíždělo?