Z jakého důvodu se blokuje profil?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
28.1.12 21:08

Z jakého důvodu?

Dobrý den,z jakých důvodů admini blokují profily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
861
28.1.12 21:10

Ahoj, jak to myslíš blokují?? Někdo si ho nechce zveřejňovat, tak ho má „zamčený“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.1.12 21:13

Tak chtěla jsem do naší skupiny dát příspěvek,a ejhle,nejde přispívat do portálu že mám bloklý profil,že mám kontaktovat admina,jenže ani SZ mi nešla odeslat,tak jsem musela založit nový profil :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
28.1.12 21:13

Nebo myslíš zablokování profilu, že nemůžeš přispívat? Zřejmě z vážného porušení pravidel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.1.12 21:14

Zamčení/odemčení profilu je na jednotlivci. Když si odemknu profil, tak si každý může přečíst veškeré mé příspěvky. Bohužel někteří jednotlivci toho zneužívají :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.1.12 21:15

admini blokují profil za vážné porušení pravidel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.1.12 21:15
ivapaja píše:
Tak chtěla jsem do naší skupiny dát příspěvek,a ejhle,nejde přispívat do portálu že mám bloklý profil,že mám kontaktovat admina,jenže ani SZ mi nešla odeslat,tak jsem musela založit nový profil :cert:

No může to být kvůli porušení pravidel diskutování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
28.1.12 21:16

Pokud jsi neporušila žádné pravidlo, tak stačilo napsat e-mail s tvým problémem ne? Než hned zakládat nový profil. Alespoň tak bych to udělala já, kdybych byla v právu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.1.12 21:16
Kallkapa píše:
Nebo myslíš zablokování profilu, že nemůžeš přispívat? Zřejmě z vážného porušení pravidel..

8o doufám,že se jedná jen o vtip,a můj profil odblokují.Celý den tady ani nejsem a najednou mi to nejde :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20782
28.1.12 21:17

Zdravím,
blokujeme při vážném nebo opakovaném porušení pravidel. Po týdnu lze zažádat o zrušení blokace, a to přes e-mail info@emimino.cz.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.1.12 21:17

Admini mají i email?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.1.12 21:19

Ráda bych to porušené pravidlo věděla,nejsem si vědoma,že bych porušila pravidla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
28.1.12 21:21

Jasně, že tahle stránka má e-mail, kam se obrátit :) Napiš jim, může to být chyba, ono se to nějak vyřeší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
28.1.12 21:26

…Ehm,jak si mám zamknout svůj profil? :oops: A když to má někdo zamklé,tak kdo a jak mu tam může nahhlížet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
28.1.12 21:28
Alberta píše: …Ehm,jak si mám zamknout svůj profil? :oops: A když to má někdo zamklé,tak kdo a jak mu tam může nahhlížet?

Dáš nastavení, sjedeš dolu a tam si najdi Zobrazovat profil pouze přátelům. A dej ANO a uvidí ho jen přátelé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová