Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,z jakých důvodů admini blokují profily?
Ahoj, jak to myslíš blokují?? Někdo si ho nechce zveřejňovat, tak ho má „zamčený“ ![]()
Tak chtěla jsem do naší skupiny dát příspěvek,a ejhle,nejde přispívat do portálu že mám bloklý profil,že mám kontaktovat admina,jenže ani SZ mi nešla odeslat,tak jsem musela založit nový profil ![]()
Nebo myslíš zablokování profilu, že nemůžeš přispívat? Zřejmě z vážného porušení pravidel..
Zamčení/odemčení profilu je na jednotlivci. Když si odemknu profil, tak si každý může přečíst veškeré mé příspěvky. Bohužel někteří jednotlivci toho zneužívají ![]()
ivapaja píše:
Tak chtěla jsem do naší skupiny dát příspěvek,a ejhle,nejde přispívat do portálu že mám bloklý profil,že mám kontaktovat admina,jenže ani SZ mi nešla odeslat,tak jsem musela založit nový profil
No může to být kvůli porušení pravidel diskutování.
Pokud jsi neporušila žádné pravidlo, tak stačilo napsat e-mail s tvým problémem ne? Než hned zakládat nový profil. Alespoň tak bych to udělala já, kdybych byla v právu ![]()
Kallkapa píše:
Nebo myslíš zablokování profilu, že nemůžeš přispívat? Zřejmě z vážného porušení pravidel..
doufám,že se jedná jen o vtip,a můj profil odblokují.Celý den tady ani nejsem a najednou mi to nejde ![]()
Zdravím,
blokujeme při vážném nebo opakovaném porušení pravidel. Po týdnu lze zažádat o zrušení blokace, a to přes e-mail info@emimino.cz.
Monika
Ráda bych to porušené pravidlo věděla,nejsem si vědoma,že bych porušila pravidla ![]()
Jasně, že tahle stránka má e-mail, kam se obrátit
Napiš jim, může to být chyba, ono se to nějak vyřeší ![]()
…Ehm,jak si mám zamknout svůj profil?
A když to má někdo zamklé,tak kdo a jak mu tam může nahhlížet?
Alberta píše: …Ehm,jak si mám zamknout svůj profil?A když to má někdo zamklé,tak kdo a jak mu tam může nahhlížet?
Dáš nastavení, sjedeš dolu a tam si najdi Zobrazovat profil pouze přátelům. A dej ANO a uvidí ho jen přátelé ![]()