Za co na karneval - dcera

833
16.2.11 21:17

Za co na karneval

Ahojky, příští týden máme ve školce karneval a nevím za co by malá měla jít! Nemám moc ráda kupovaný kostými, mám radši když se něco vymyslí a vytvoří, ale to je právě ten problém, že nejsem vůbec tvůrčí :think: .. Za co chodí vaše slečny? Budu vděčná za nějaký nápad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
270
16.2.11 21:22

Ahojky tak já byla na karnevalu naposled asi před 15roky.Ale byla jsem buď jako muchomůrka,nebo šašek a plno jiných.Vše bylo po domácku vyrobené.Muchomůrka byla hlavně z krepáku-sukýnka a klobouček byl smotaná čtvrtka do jehlanu a oblepená červeným krepákem a bílými vatovými puntíky.A šáša-lacláče na tom pár ozdůbek a nakreslený obličej.Jako dítě jsem chodila často na karnevali.Tak snad máš nějakou inspiraci. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.2.11 21:24

Jednoduchá je baletka…
Nebo z tvrdého papíru pomalovat velký „klobouk“ načerveno s bílýma puntíkama a z baletky je muchomůrka :mrgreen:

Nebo na čelenku přidělat ouška, na tepláčky ocásek, domalovat čumáček a fousky a je třeba kočička, liška, opička… (podle oušek a ocásku a barvy oblečení… =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
16.2.11 21:41

mě napadla nedávno bílá paní
holčičkám by se mohl líbit ten závoj na konci špič. klobouku a je to jednoduché, dlouhé šaty by se taky mohly líbit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
16.2.11 21:45

Ahojky neteřinka byla za dýničku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
16.2.11 21:47

Náš malej chodí za andělíčka. Má delší bílé triko na které přišiju papírová křídla. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
16.2.11 21:57

Díky!!! To všechno jsou bezva nápady, něco z toho budu muset spáchat :lol: , divím se, že jsem si nevzpomněla na tu muchomůrku, když před dvěma lety jsem chtěla aby za ní Aný šla, ale šla tenkrát nakonec za namořnici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
16.2.11 22:13

za indiánku nebo červenkou karkulku, za šmoulinku, čarodějku, vílu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
16.2.11 22:24

My máme karneval zítra a malej jde za tygříka, to by mohla i holčička snad, celé jsem to udělala sama, oranžové punčocháče, tričko s dlouhým rukávem čepičku s ouškama. Pruhy jsem udělala černou barvou na textil a ocas jsem měla, byl to nějaký reklamní ale hodil se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
16.2.11 22:32

Ninuška byla za žabičku, kostým jsem ušila ze zeleného ručníku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
16.2.11 22:36

Tak malá byla už za: kočičku, sněhurku, rockerku, vílu, berušku, kočku, pirátku a čarodějku. Je fakt, že mám šíkovnou mamku a ušije nám jakýkoliv kostým, ale dva z nich jsem zvládla sama. Kočka: hodně dlouhé černé triko. Zašije se mezi nožkama na nohavice (vznikne jakoby overal s kraťasy. Dopředu se našije náprsenka z něčeho chlupatýho (nejlíp bílý). Dozadu se našije ocásek a k tomu už jenom punčošky a jeto.
Rockerka: (na tu jsem pyšná, protože to tady ještě nikdo neměl). Jedny starší džíny nařezat žiletkou a pak je hezky natrhat, černý tílko a dlouhým rukávem a na to triko s krátkým s metalovým, nebo rockovým potiskem (měla moje bez rukávů velikosti S, zastrčený v kalhotách), na to džínovou vestu (taky původně moje, ale zkrácená), a pošitá vším, co jsem našla. Řetízky, starý kruhový náušnice, kožený řemínky … (ty měla i na rukou). Nakonec jenom nagelovat vlasy a dát prďácký sluneční brýle. Možná mám někde fotku, tak pokud najdu, tak vložím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
16.2.11 22:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
16.2.11 22:45

Vidíš, jak zapomínám… :zed: Tak triko bylo oranžový a džíny jsme taky pošili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.2.11 23:18

niki teda to je užasná rockerka :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
16.2.11 23:53

My máme karneval v pátek a poctivě vyrábím…, taky nemám ráda kupovaný kostýmy a úplný osypky mám z princezen, těch je vždycky milion… Loni byla Baruška za Červenou Karkulku a letos vyrábíme čertici. :-D
Původní nápad byl teda moucha, ale pak to změnila na berušku, pak na čarodějku a dneska u větví viděla paruku s rohama, tak se KONEČNĚ rozhoupala.:) Zítra můžu hodit foto ,až si dáme poslední zkoušku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí