Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Naše malá byla minulý týden za bílou paní. Sama si vyštrachala krásné bílé šatičky po starší sestřenici, takže je měla dlouhé skoro na zem. Pak už jsem jen udělala špičatou čepici ze čtvrky A2. Na to našít závoj ze záclony.
Vypadala nádherně, ale když jsem jí ráno chtěla vyfotit, tak mi zdechnul foťák. A když jsem pro ni přišla po obědě, tak krásné bílé šatičky už zdobily fleky od špenátové polévky a čepička byla vykoupaná v čaji - nechápu co dělala, ale na fotku už to nebylo
. Zvláštní je, že se za celý rok ve školce při jídle nezamazala, a v den, kdy vypadá fakt kouzelně se neskutečně zaprasí
![]()
Já si pamatuji, když jsem byla malá tak moje první maska byly HODINY - takový ten klasický budík - na nějaké tlustém kartonu, nakresleny krásné hodiny, ručičky taky nalepeny, ať to bylo plastičtější, na zádech jsem měla zase zadek budíku, oba díly jsem měla spojené takovými nalepenými pásy, co jsou na batozích, takže mi to drželo na ramenou a boky jsem si taky přivázala k sobě.
Jinak synovci měli hodně masek - berušku, pavoučka, vodníka, včelku, micky mouse - segra byla šikovná a všechno to spíchla.
Ještě si pamatuji, že synovec byl za pračlověka - měl rozčepýřené vlasy, zamouněný obličej, tělové punčocháče a kolem sebe omotanou kožešinu…
niki2 píše:
http://rodina.cz/…290010_1.jpg
Niki, skvělý
, to se musela vyjímat mezi těma všema pohádkovýma postavičkama, princezny asi čuměly
![]()
jéé ahojky..řeším podobné dilema ![]()
Naše malá chce jít za koně nebo Drákulu
..nikde žádná princezna ani víla…i tu čarodějnoci bych překousla
…ostatní nápady tvrdošíjně odmítá..
Jo, to byla za exota
. Hlavně babičky nějak nechápaly. Jenom jí bylo líto, když zvali na pódium všechny princezny, víly, piráty, prince..... už tam byli všichni a ona ne, ale pak vyhlásili originální masky, které ještě nebyly. Sešly se tam dvě, jedno mimino a rockerka. Malá je od přírody šašek, takže hned začla „děkovat a blbnout“. Šoupli jí tam tenkrát Twisted Sister - WE'RE GONNA MAKE IT a dala to s přehledem, tancovala, jak zběsilá (podle ostatních to prý byl zlatej hřeb večera
.
No, mezi koňem a drákulou je jednoduchý vybrat. Kůň je dost složitej a na drákulu: černý oblečení (uplejší kalhoty i tričko), dlouhá pelerína (černá, podšitá rudou), vlasy nagelovat dozadu a zuby. Když ještě přidáš nějaký „hezký“ líčení, tak bude úžasná.
niki2 -díky za radu..ona chce na obličej masku…ale to líčení by bylo lepšííííííí..pokusím se ji domluvit… ![]()