Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj všem,prosím o radu,chtěla bych dcerku přihlásit na nějaký kroužek,ale nějak nemám zkušenosti kam by to bylo dobré.Dcerce jsou 4roky zatím nevím co by jí bavilo.Tak prosím vás všechny,kdo má zkušenosti.Bydlíme na Praze 11.
Ahoj, nikdo ji tady nezná líp než ty
.
Moje dcera začala vloni chodit na tanečky, letos ve školce k tomu na výtvarku, flétnu a sportovky. Uvidíme, co z toho jí vydrží
. Na tanečky chodí do DDM (Dům dětí a mládeže), vloni chodila na soukromý kroužek, o něm jsem se dozvěděla přes dětský klub, co tu máme.
Moje dcera se pomamila ( doslova
) a tak začala letos jezdit na koni. Je jí pět a strašně jí to baví. Na tanečky není typ a na jazyky je asi moc brzo.
A ve skolce zadny krouzky nemate? Moje cerstva ctyrletacka chodi prave ve skolce na tanecky a jinak od podzimu jezdi na koni (teda spis ponikovi) ![]()
Tak moje kočička už od 4 chodí do mažoretek a taky jí to moc baví,trochu se pomamila chodila předtím na sportovní gymnastiku,ale naštěstí jí víc baví mažoretky tak letos už gymnastiku opustila(i proto že tréninky vycházely stejně a musela si vybrat-ani se nerozmýšlela).
A tu pyšná matka se musí pochlubit
![]()

a ve školce ji chytla flétna ![]()
u nás teda totální hluch a dítě hraje na flétnu
![]()
Do školky zatím nechodí nevzali jí,jinak až bude chodit tak jí tam dám na nějaký kroužek.Jinak moc děkuji za typy,ta mažoretka je pěkný nápad.
Spis se podivej, co mate v dosahu a od kolika berou..pak se da vybrat lip. Je spousta tvorivych krouzku pro nejmensi deti, nebo zas pohybovy…zalezi, co by ji bavilo ![]()
Tak u nás se Vanessa taky pomamila =D.Když jí byly 4 roky tak jsem ji přihlásila do baletu kam jsem chodila i já a myslela jsem že ji to přejde, ale nepřešlo.Ted ji je 8 let a pořad ji to bavi =o)
Christel
Nafteta píše:
Moje dcera se pomamila ( doslova) a tak začala letos jezdit na koni. Je jí pět a strašně jí to baví. Na tanečky není typ a na jazyky je asi moc brzo.
Jé a kam jezdíte na koníky,dcera taky miluje koně,jenže u nás může jezdit nejdříve od 12 let ![]()
ahoj,u nás se ještě taková rozhodnutí v praxi neřeší, ale sama jsem si prošla nejrůznějšími kroužky jako malá a dodnes mě hodně věcí baví…zkuste ji třeba pro začátek zapsat na tanečky, zpívanky nebo na výtvarku. po půl roce uvidíte jak ji to baví a když moc ne, můžete zkusit něco jiného, hlavně se nebojte, když jí to nesedne:)
Zkus Klubka, jsou na Praze 11, je tam plno kroužků za rozumné ceny a během roku mnoho zajímavých aktivit.
Dala bych na přání dcery - malovat, tancovat, cvičit - už je docela velká.
Naše holky chodí na angličtinu, flétnu, ve školce mají břišní tance a od září začnou s mažoretkama. Mladší bude určitě chodit ještě na výtvarku, má obrovský talent.