Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Možná zítra, možná za měsíc, tohle ti bohužel nikdo neřekne… ![]()
Já byla na prst 6 týdnů a pak jsem ještě 14 dní přenášela. To se prostě nedá říct. ![]()
Na prst jsem byla otevřená dva měsíce, nakonec v den porodu dr. odpoledne na kontrole prohlásil, že to na porod rozhodně ještě nevypadá a večer byl prcek venku. Takže doporučuji věšteckou kouli, ta třeba bude přesnější ![]()
Já jsem byla na prst 3 týdny před porodem, možná i dýl a v den porodu kdy mi ho vyvolávali, jsem se nedokázala otevřít víc jak na prst, úspěch byl když jsem se po 18 hodinách otevřela na 6 prstů a rodila jsem ![]()
Já byla na 2 prsty od 20 tt, donosila jsem přesně do 40 tt, takže je to těžce indivindi
..
Třeba hned, 38tt nebo až 42tt
Nejsme doktoři, a i kdyby, tak oni to taky někdy nepoznají ![]()
Těžko říct
Když jsem byla těhotná poprvé, tak jeden den odpoledne jsem nebyla otevřená vůbec a druhý den dopoledne jsem byla otevřená už na deset prstů. U druhého porodu jsem byla otevřená na 1,5 prstu asi 4 dny před porodem, a když jsem právě za ty čtyři dny šla na sál, protože mi odtékala plodovka, byla jsem otevřená pořád stejně a nakonec mi museli něco píchnout, abych se otevřela, protože bez medikamentů to nešlo, ani když se mě snažili otvírat oni ručně.
Jsem otevrena na prst za jak dlouhoo muuzu rodit?