Za lepší/horší prací
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Přemýšlím píše:
Tak co je jako důležitější ňákej chlap, nebo prachy, jestly nevíš, tak si fakt blbá.
Zdravím,
vyvarujte se prosím urážkám v diskusi. V opačném případě Váš účet blokuji.
Děkuji za pochopení
adminka Eliška
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@admin píše:
Zdravím,vyvarujte se prosím urážkám v diskusi. V opačném případě Váš účet blokuji.
Děkuji za pochopení
adminka Eliška
Omlouvám se, jsem tu nová.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jakanas píše:
Ano jsou velmi důležité, ale z druhé stránky, aby si můj táta vydělal tak jezdil na 3 měsíce do ruska jako savební dělník. Když to tak vemu tak skoro celý život prožil na ubytovnách. To já bych nezvládl.Kdysi můj kolega pronesl, ty to nemáš špatně vymyšlený, dokud jsim mladej tak se do toho pořádně zakousnout, zplatit bydlení a potom si užívat. Ano měl jsem práci na hpp, výplatu jem měl jak za dva a k tomu jsem podnikal. Dnes je dětem 5a 7 let a už mám vše zplacené, zrekonstkuované a můžu se jim plně věnovat, ale stojí za tím spousta dřiny.
Tak vše dobře dopadlo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, omlouvám se, ze vlezu do diskuze ale zkusím poprosit o pomoc. Je tady nějaká maminka, která bude odcházet na mateřskou dovolenou a v práci za ní hledají náhradu?
Už jsem zoufalá a hledám zaměstání na okrese Příbram a okolí
Nyní jsem vedena na ÚP, tzn. že nástup může být ihned. Mám VŠ (Bc. a DiS.), praxi jako sociální pracovnice a administrativa, PC, komunikace s klienty, ale rada bych klidne i neco nového, třeba v soukromém sektoru, firmě. Ráda se učím novým věcem. Jsem velmi milá, příjemná a přátelská osoba. Věk 27, bezďetná, časově neomezená. Budu moc, moc ráda za jakoukoli nabídku a pomoc. Moc děkuji maminky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Přemýšlím píše:
Tak si zůstaň sockou a buď celý život nešťastná, že máš prd.![]()
Zdravím,
vyhněte se prosím napadajícím příspěvkům v diskusi, v opačném případě bude váš účet blokován.
Děkuji za pochopení
adminka Eliška
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@admin píše:
Zdravím,vyhněte se prosím napadajícím příspěvkům v diskusi, v opačném případě bude váš účet blokován.
Děkuji za pochopení
adminka Eliška
Omlouvám, chtěla jsem jen pomoct a jsem tu nová.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme se pred dvema mesici take pristehovali do Prahy - manzel si tam nasel lepsi praci a i lepe placenou. Ale kdyz to srovnam, ze to co jsme platili driv za najem a sluzby v nasem vlastnim byte v Usteckem kraji, ze byl manzel vetsinou kazdy den uz v 15:30 doma a ze jsem tam mela zname a deti kamarady, tak nevim jestli v tomhle tom nam to vychazi lepe. Zvykli jsme si na Prahu rychle, jsme tu spokojeni ale najmy a i veci okolo jsou tam drahe, ktere si ted proste dovolit nemuzeme, nez se zmatorime. Pro malou tam skolka neni - to mi az tak nevadi, protoze jsem stejne na rodicaku jeste s tretim mimcem. Manzel ale jezdi domu z prace az treba kolem 17 hodin, nebo jezdi i na sluzebni tydenni cesty pryc a ja tu nikoho v Praze nemam, jen deti, na ktere jsem sama. Prosim anonym.
- Citovat
- Upravit
Tak docela to už zvládám, manžel byl poslední dobou hodně pryč, tak jsem si zvykla být na vše sama. Rodinu mám 100km daleko, ale hlídání ani pomoc od nich nemám. Ne že bychom je nezajímaly, ale sestry chodí do práce a mamka prostě není hlídací babička. Ale se stěhováním nám pomohli a vzali si i holky na týden na prázdniny. Hlídání nemám vůbec žádné, prostě musím brát děti všude s sebou a neodpočinu si. Bydlíme na jižním městě, na Hájích a líbí se nám tu všem. Máme blízko metro, i busy, školu, obchody, doktory. Je tu plno hřišť. Blízko je Hostivař nebo Miličovský les. Všechno jsme ještě ani nestlihli ještě projít, protože když bylo hezky, tak jsme chodily hlavně na hřiště. Jídlo kupuju nejčastěji v Lidlu, případně v Penny a v Albertu, ty jsou tu blízko. A jídlo je cenově stejné jako i v menších městech. Věcičky moc nekupuji, na tu prostřední mám skoro vše po nejstarší. A většinou vše kupuji na bazárcích nebo v sekáčku. Klidně se ptej, nevadí mi to ![]()
- Citovat
- Upravit
Do Prahy jsme sli ze 70ti tisicoveho mesta, ale pro mě je lepší jít do většího města. NA vesnici bych žít nemohla. To manzela doma moc neuvidis
A kolik je malému? Já mám právě 6tiletou (ta chodí do školy), 4letou a ročního chlapečka. S těmi většími si už člověk aspon popovídá, tak to jde. Hlavně je kolem nich, a ráno kolem vstávání do školy, a okolo domácnosti tolik práce, že prostě člověk nemá ani myšlenky na nějaké vzdychání. Ale jednou mě to taky už popadlo a to jsem začala brečet, že rpostě si člověk nemá ani s kým popovídat. Blbý je, že ted než se znátoříme, tak máme taky málo peněz, a většima maminek, co se třeba někde shcází tak v dětském koutku a ty jsou pro nás prostě drahé, vzít tam tři děti. Ono všeobecně služby v Praze jsou o dost dražsí. Bazén, družina, kadeřnictví… Tak my platíme docela dost za nájem, ale hledali jsme lepší, udělaný byt. Právě proto, abych se v něm dobře cítila, když já tam budu s dětmi skoro pořád. Takže máme 3+1 za 14tis. kč na měsíc plus služby 4000 ) v tom je už i internet, elektrina, plyn, voda ). Nájem a věci okolo bytu platí manžel, já ze svého rodičáku (6tisic) platím jídlo pro nás pět, plenky a um pro malého, drogerii, oblečení, dárky, ale do těch penez se nikdy nevejdu a to kupuju jen základní věci ![]()
- Citovat
- Upravit
Deti bohuzel a nekdy bohudik, zapominaji rychle, ale zase si rychle privyknout. Kdyz bylo nas male dva a pul odesel manzel na pul roku pryc - a prijel jen jednou za mesic a mala si na nej zase rychle zvykla. To mate pekne metry ctvreceni na 2kk, my mame na 3+1 asi 68m2. Bohuzel oni i ty mensi byty v Praze jsou dost drahe, plus musis mit penize treba na dva najmy dopredu nebo na kauci (to muze byt i 20tis.) a kdyz to mate pres realitku, tak i penize realitce (to byva vetsinou vyse jednoho najmu). Urcite pak hledejte byt, aby to mel co nejblize do prace, protoze jet po Praze pul hodiny to je jako nic. Tak Chodov je zrovna pod Prahou 11, stejne jako my na Hajich. Tak budu drzet palce, at se dobre rozhodnete ![]()
- Citovat
- Upravit