Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky jak poslat kočár poštou?Stačí když to pořádně obalím folií a strečovkou?Nebo to musí být v nějaké krabici?A můžou to být třeba 2 balíky?Mám starch aby to paní přišlo v celku
Díky
Myslím že stačí, ale krabice je krabice. Já když prodávala kočár tak jsem ho pěkně omotaný ještě šupla do krabice a teda do dvou.
Díky za dotaz, budu řešit něco podobného ![]()
Můžu se ještě zeptat jaká je cca cena poštovného u trojkombinace ??
Mě přišel kočár ze 2 krabic, no balík jako krááva
Škoda že nemám fotku ![]()
Boudice23 píše:
Díky za dotaz, budu řešit něco podobnéhoMůžu se ještě zeptat jaká je cca cena poštovného u trojkombinace ??
Prodávala jsem 3kombinaci zhruba před týdnem, zabalený kočárek měl 24kg a platila jsem 183Kč poštovné
lupilka píše:Boudice23 píše:Prodávala jsem 3kombinaci zhruba před týdnem, zabalený kočárek měl 24kg a platila jsem 183Kč poštovné
Díky za dotaz, budu řešit něco podobnéhoMůžu se ještě zeptat jaká je cca cena poštovného u trojkombinace ??
děkuji
![]()
Já posílala trojkombinaci cortinu, krabici mi dali v elektru, sporťák jsem omotala folíí, vše se mi do bedny krásně vešlo, platila jsem necelé 200,– PPLkou, pak jsem posílala takovej ten polskej kočár, jen omotaný folíí poštou a taky necelé 200,– Ale trojkombinaci i autosedačkou posílat jen ve folii je docela nereálné. Fakt si řekni někde o krabici ![]()