Pojďme kecat o všem možným

3722
13.3.12 19:58

Pojďme kecat o všem možným

Ahoj babizny, :mavam: pojďte si pokecat o všem možném.
Můj je na noční,dítko mi už od 19.00h spí a já popíjím bílé vínko a čučím na emiminu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4118
13.3.12 20:03

A máš na 5 dní utrum se zakládáním diskuzí :mrgreen: Admini, to nebylo rýpání proti vám!!!
Děti mám taky v postelích, chlapa sice doma, ale „umírá“. Včera jsem objímala záchod já, dneska on šílí, protože dostal horečku. Tak snad to nebude nic vážnýho a nebudu ho mít dýl jak dva dny doma :mrgreen:
Vínko bych si taky dala, ale nechci riskovat. A to tu mám nových pár lahvinek Chardonay (nebo jak se to píše).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
13.3.12 20:04

Chlap v posilce, dítě spí, druhé na prázdninách s tchánovcema, já nevím co bych sežrala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.3.12 20:05

Moje dítě taky usnulo :dance: :dance: bez slzičky :dance: :dance: ty jo, to bylo úsilí, já dřepím u emimina a čekám na růžovku :mrgreen: intelektuální zábava :mrgreen: :mrgreen:

hele, když ovšem, neděláte někdo potahovaný dorty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
13.3.12 20:06

bohužel o takovém talentu se mi může jen zdát :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
13.3.12 20:07
terinka4444 píše:
Moje dítě taky usnulo :dance: :dance: bez slzičky :dance: :dance: ty jo, to bylo úsilí, já dřepím u emimina a čekám na růžovku :mrgreen: intelektuální zábava :mrgreen: :mrgreen:hele, když ovšem, neděláte někdo potahovaný dorty?

Taky čekám na ordinaci :pankac: šmarja já mám chutě,piju bíle víno a k tomu ujídám nuttelu :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
13.3.12 20:07

Potahovaný dorty dělá tchýně a já jí to s radostí přenechávám. Před týdnem jsem pekla svůj první dort (rozkrojený!, potřený marmelánou :mrgreen: ), připadám si jako king a nějakou dobu budu píct zas jen bábovku nebo „krtkův dort“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
13.3.12 20:08

Nutelu bych si taky dala. Holky, že není divný ju jíst po lžičkách, že ne? Jak mi tvrdí chlap. Prej normální člověk si ju natře na pečivo, ale to mi právě nechutná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
13.3.12 20:10
Ywett píše:
Nutelu bych si taky dala. Holky, že není divný ju jíst po lžičkách, že ne? Jak mi tvrdí chlap. Prej normální člověk si ju natře na pečivo, ale to mi právě nechutná :oops:

Tak u nás je to zase opačně,můj ji doslova žere prstem a já si ji mažu na pečivo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
Ywett píše:
A máš na 5 dní utrum se zakládáním diskuzí :mrgreen: Admini, to nebylo rýpání proti vám!!!
Děti mám taky v postelích, chlapa sice doma, ale „umírá“. Včera jsem objímala záchod já, dneska on šílí, protože dostal horečku. Tak snad to nebude nic vážnýho a nebudu ho mít dýl jak dva dny doma :mrgreen:
Vínko bych si taky dala, ale nechci riskovat. A to tu mám nových pár lahvinek Chardonay (nebo jak se to píše).

Tohle bylo první co mě napadlo když jsem otevřela diskusi :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126

Nejlepší je to právě lžičkou, a do dna, panebože přestaň nebo jdu do špajzu pro ni. Je tam, už taky pěkně načatá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
13.3.12 20:11
Lencca724 píše:
Nejlepší je to právě lžičkou, a do dna, panebože přestaň nebo jdu do špajzu pro ni. Je tam, už taky pěkně načatá.
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
13.3.12 20:11
werunkaw123 píše:
Ywett píše:
Vínko bych si taky dala, ale nechci riskovat. A to tu mám nových pár lahvinek Chardonay (nebo jak se to píše).
Tohle bylo první co mě napadlo když jsem otevřela diskusi :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen:

To jsem zase nějak nepobrala.. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
13.3.12 20:12

Tak já mám před sebou kafíčko :pankac: vedle kapesníky na frkání :zed: a už sleduju začátek růžovky :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
13.3.12 20:12
Jennýsek píše:
werunkaw123 píše:
Ywett píše:
Tohle bylo první co mě napadlo když jsem otevřela diskusi :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen:
To jsem zase nějak nepobrala.. :nevim: :nevim:

https://www.emimino.cz/…nocz-103516/ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová