Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj babizny,
pojďte si pokecat o všem možném.
Můj je na noční,dítko mi už od 19.00h spí a já popíjím bílé vínko a čučím na emiminu ![]()
A máš na 5 dní utrum se zakládáním diskuzí
Admini, to nebylo rýpání proti vám!!!
Děti mám taky v postelích, chlapa sice doma, ale „umírá“. Včera jsem objímala záchod já, dneska on šílí, protože dostal horečku. Tak snad to nebude nic vážnýho a nebudu ho mít dýl jak dva dny doma ![]()
Vínko bych si taky dala, ale nechci riskovat. A to tu mám nových pár lahvinek Chardonay (nebo jak se to píše).
Chlap v posilce, dítě spí, druhé na prázdninách s tchánovcema, já nevím co bych sežrala ![]()
Moje dítě taky usnulo
bez slzičky
ty jo, to bylo úsilí, já dřepím u emimina a čekám na růžovku
intelektuální zábava
![]()
hele, když ovšem, neděláte někdo potahovaný dorty?
terinka4444 píše:
Moje dítě taky usnulo![]()
bez slzičky
![]()
ty jo, to bylo úsilí, já dřepím u emimina a čekám na růžovku
intelektuální zábava
![]()
hele, když ovšem, neděláte někdo potahovaný dorty?
Taky čekám na ordinaci
šmarja já mám chutě,piju bíle víno a k tomu ujídám nuttelu
![]()
Potahovaný dorty dělá tchýně a já jí to s radostí přenechávám. Před týdnem jsem pekla svůj první dort (rozkrojený!, potřený marmelánou
), připadám si jako king a nějakou dobu budu píct zas jen bábovku nebo „krtkův dort“ ![]()
Nutelu bych si taky dala. Holky, že není divný ju jíst po lžičkách, že ne? Jak mi tvrdí chlap. Prej normální člověk si ju natře na pečivo, ale to mi právě nechutná ![]()
Ywett píše:
Nutelu bych si taky dala. Holky, že není divný ju jíst po lžičkách, že ne? Jak mi tvrdí chlap. Prej normální člověk si ju natře na pečivo, ale to mi právě nechutná
Tak u nás je to zase opačně,můj ji doslova žere prstem a já si ji mažu na pečivo ![]()
Ywett píše:
A máš na 5 dní utrum se zakládáním diskuzíAdmini, to nebylo rýpání proti vám!!!
Děti mám taky v postelích, chlapa sice doma, ale „umírá“. Včera jsem objímala záchod já, dneska on šílí, protože dostal horečku. Tak snad to nebude nic vážnýho a nebudu ho mít dýl jak dva dny doma
Vínko bych si taky dala, ale nechci riskovat. A to tu mám nových pár lahvinek Chardonay (nebo jak se to píše).
Tohle bylo první co mě napadlo když jsem otevřela diskusi
![]()
Nejlepší je to právě lžičkou, a do dna, panebože přestaň nebo jdu do špajzu pro ni. Je tam, už taky pěkně načatá.
Lencca724 píše:
Nejlepší je to právě lžičkou, a do dna, panebože přestaň nebo jdu do špajzu pro ni. Je tam, už taky pěkně načatá.
werunkaw123 píše:Ywett píše:Tohle bylo první co mě napadlo když jsem otevřela diskusi
Děti mám taky v postelích, chlapa sice doma, ale „umírá“. Včera jsem objímala záchod já, dneska on šílí, protože dostal horečku. Tak snad to nebude nic vážnýho a nebudu ho mít dýl jak dva dny doma
Vínko bych si taky dala, ale nechci riskovat. A to tu mám nových pár lahvinek Chardonay (nebo jak se to píše).![]()
![]()
![]()
To jsem zase nějak nepobrala..
![]()
Tak já mám před sebou kafíčko
vedle kapesníky na frkání
a už sleduju začátek růžovky
![]()
Jennýsek píše:werunkaw123 píše:To jsem zase nějak nepobrala..Ywett píše:Tohle bylo první co mě napadlo když jsem otevřela diskusi
Vínko bych si taky dala, ale nechci riskovat. A to tu mám nových pár lahvinek Chardonay (nebo jak se to píše).![]()
![]()
![]()
![]()