Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevíte jaký je rozdíl mezi těma dvouma grankama???
Já si před týdnem kupovala obyčejné granko a na tom druhém bylo napsáno, že má v sobě čokoládu s více procenty. NEvím, zdravé nebude asi ani jedno.
Koupila jsem granko exklusive, má vyšší obsah čokoládového prášku (ale při naší malé spotřebě to je jedno )
Dítěti bych koupila obyč granko. Exclusive mi přijde, že má hořký nádech a je méně sladké.
Příspěvek upraven 13.03.12 v 10:22
malej má 2,5r a granko je jediná záchrana, jak mi jeste pije nutrilon, proste do nej vzdy pridám lzicku granka, pije jednou denne..
rozdíl je v tom, že exclusive má víc kakaa a míň cukru…takže je to taková kvalitnější alternativa, ale samozřejmě extra zdravé není ani jedno ![]()
Jinak já teda kupuju cacao z lídlu v pixle, vyjde na polovic a je vynikající ![]()
Já kupuju (zatím sobě
) toto http://www.kavoviny.cz/…t-250-g.aspx (stejné mají i v Albertovi pod značkou Albert qual. v sáčku) - Granko je moc sladké a taky drahé (na to, co v něm je).
Škoda, že se přestal vyrábět Kaolar
![]()
Já bych prckovi uvařila normální kakao a trošku kdyžtak přisladila…
![]()
Všechny ty Granka jsou šíleně sladké. Takže kakao dělám klukovi 1× týdně s jednou lžičkou. Radši bych koupila to méně sladké.
Mar__tanka1983 píše:
Jinak já teda kupuju cacao z lídlu v pixle, vyjde na polovic a je vynikající
Máš recht! Je výborný a za rozumnou cenu!
![]()
U nás by se jinak mlíko nevypilo, kdyby tam nebylo granko, ale na jeden hrnek dáváme jednu lžičku.
No a k tomu dotazu, já jsem si ze zvědavosti koupila před rokem to exclusive a řekla bych, že v chuti není žádnej rozdíl ![]()