Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,já už jsem z toho hnusnýho počasí tak přešlá a to krásný jaro nikde
e.Nic mě nebaví,nechce se mi nic dělat.Narodila se mi druhá holčička v říjnu takže jsem doma díky zimně pořád.Nedá se pořádně nic dělat,nemůžu se dočkat jak vykoukne sluničko a tradááá ven na prochajdy,na kafíčko na zahrádku
.Mám pocit že to trvá věčnost.Vůbec nevím co bych s ní mohla dělat,kromě hraní a mazlinkání a návštěvách.Na kavčo si s ní taky zajdu ale to není ono,to vyslíkání a tak:mrgreen: .Co v takovém ponurém období děláte vy s prckama
?Moc na centra pro maminky s mimouškama nejsem.Ráda se bavím o dětech,ale zas vše s mírou.Jen ráno otevřu oči a vidím ten hnus za oknem a přejde mě nálada a jsem zkleslá ![]()
Klid, uz to nebude dlouho trvat. Slibují 19st na vikend
. To je normal zimni depka, jak uz to trva dlouho, taky na sklonku zimy mivam pocit, ze dalsi mesic uz bych nevydrzela (jen letos ne, mam jiny starosti
).
![]()
Ti toho naslibují,věřím že ještě nasněží
.Doufám,že aspoň hezké starosti…i když podle toho smajlika
.
Ty depky jsou hrozný. ![]()
Ahoj všem Chtěla bych se svěřit mám teď hrozně špatnou náladu… důvod mé špatné nálady je ten že jsem dneska musela zrušit dovolenou do Egypta. Možná se mi teď budete smát ale ten důvod není terorismus ale jedna bl..ba ryba. Před týden jsme se rozhodli s mámou že pojedeme se synem na dovču a volba Padla na Egypt.. celý týden jsem pracně vybírala kam pojedeme A taky kdy a volba Padla na květen. Včera už byla vybraná destinace byl vybraný termín a měli jsme už jenom zavolat do cestovní kanceláře a potvrdit to. Jenže včera na Facebooku posílala jedna členka diskuze Egyptě fotku kde byla známá ryba které se říká Stonefish.. a že jich je tam hodně. Ta ryba je prudce jedovatá a a když na ní Šlápněte nebo se jí dotknete zabodne se vám do ruky a v tu chvíli pumpuje velmi silný jed. Dle článku Šance na přežití mizerná. Ta ryba je mistr v maskování a žije v mělčinách a já Dostala strach aby se někdo neporanil především můj syn. Úmrtí jsou udávaná jenom 20 lidí ročně a turistů je tisíce takže jsem možná paranoidní.. ale vím že bych už do moře nevstoupila. Od té doby co jsem zrušila ten zájezd tak jsem hrozně naštvaná na sebe na svět… možná si říkáte že je to bezdůvodně a že můžu kamkoliv ale Egypt byl můj sen a vyloženě jsem se těšila na šnorchlování Marsa Alam. Cítím se jak dítě když mu vezmou oblíbenou hračku. Pro ně ta dovolená byla něco jako Maják světlo na konci tunelu každodenní obtížné reality kterou denně zažívám. I když jsem se koukala na jiné zájezdy Tak jsem zjistila že nikam už nechci. S mámou jsem o tom nemluvila.. ví že mám hodně blbou náladu.
Snad mi pomůže že jsem se z toho vypsala a snad někdo pochopíme pocity.
@Malike Teď už asi není moc co radit, když už jsi to zrušila… Ale já byla v E. hodněkrát a stonefish jen tak nepotkáš, u hotelu jsem ji nikdy neviděla, ani perutýna. Každopádně pokud s tím máš takový problém, tak si najdi nějakou jinou dovolenou a upni se na ni. Teď se ti zdá, že jinam nechceš, ale když se nadchneš pro jiné místo, uvidíš to zase opačně. ![]()
Příspěvek upraven 20.02.17 v 20:35
Na jednu stranu tě chápu, ale co ty víš, nic se neděje jenom tak.Ber to třeba jako ochranu před něčím špatným, jako „zásah zhůry“.Přeci na světě je tolik krásných míst, jistě si vybereš něco jiného. ![]()
@nostress @Litta no na nějakou dobu to odložim k ledu a vrátím se k tomu až v září.. ![]()
Kdy bude last minutě a snad možná se budu cítit na to zase hledat dovolenou. @nostress pokusím se to tak brát že to tak mělo být
@Malike Vždyť jsi se dnes v další diskuzi ptala na Turecko nebo Tunis, tak snad o tolik nejde. Nevybereš teď, vybereš později a obráceně… jsou horší věci než neuskutečněná a defacto ani nezamluvená dovolená…
@Salorka ptala..A koukala a stejně jsem měla pocit že to není ono ![]()
Ano já vím že jsou horší věci ale v malé noční můře teď žiju a na tohle jsem se fakt těšila…
@Malike A kvůli čemu ses tam těšila? Co je pro tebe největší lákadlo? Moře s rybičkama? Nebo byste tam objeli památky? Protože zrovna Egypt mi jako takové terno nepřijde.
Napiš, co tě tam nejvíc táhne, třeba ti někdo doporučí něco ještě lepšího. ![]()
Zadna skoda, ale rusit jsi to nemusela, vsude se da snorchlovat i z mola-hupsnes rovnou do hluboke vody a plaves nad utesem… Taky pochybuji, ze by se te ryba dotkla nebo na tebe zautocila. Jestli by na ni slapnul, hm, jsi snad u nej a vidis co je kolem-min v mori…
@Litta ne památky ne..Táhlo mě to potápění s rybičkama a nádherným podmořským životem…Ale taková krása je nebezpečná.
Plus nahrávalo že to nebylo drahé.
Ale třeba časem mě potáhne něco jiného..Možná Řecko. I když je drahé. ![]()
A pripomela jsi mi sebou-ja jsem se pred 8lety polekala, ze s dcerou dostaneme ptaci chripku a umreme(byla to takova novinka) jsem s ni nikam 3mesice nesla a s nikym se nepotkala, max na prochazku do lesa, a teda prezili jsme ![]()
@bibie Stonefish nepoznáš..Je buď zahrabaná a nebo spline mezi sutrama..To není jako perutýn. Tam je problém že je uzasně maskovaná.
No mohla jsem najít jiné místo kde je molo..Ale v marsa alam hodně fuci a když by jsme měli smůlu..Tak máme po koupání kvůli vlnám a proudu
Příspěvek upraven 20.02.17 v 22:04