Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nejdřív mi bylo bobka líto jak do něho kopala a já si říkala proč to dělá?ale příroda je chytrá a matka věděla moc dobře co musí..krásné video ![]()
No úžasné…a jaká se ve slonici odehrávala panika, když slůně nedýchalo…Krááásný, a to si vem, že ho nosí 2 roky, než se narodí…
jjjéé nádhera…myslela jsem že nevstane..i tak mě vyhrkli slzy do očí… ![]()
No já na to koukala v němém úžasu a bylo mi ho taky líto, ale příroda opravdu prostě ví. I jak se chudák musí hned postavit na nohy a učit chodit.
Mě docela dojalo, jak bylo vidět, že je z toho slonice nervozní, když se slůně nehýbalo… a pak jak zakroutila „dojatě“ chobotem, když začalo dýchat. Ono nosit mládě 22 měsíců musí být pěkně o nervy, mně stačí těch 9, nebyl den, kdy bych se nebála, něco neřešila a tak. Taky mě zarazilo, že pod ní nedali nějakou slámu, jak spadlo to slůně na beton- docela drsný.
Je to úžasné ![]()
Jen jsem si musela představit, kdyby se to samé dělo u nás. Dítě spadlo z výšky. ‚Kopli‘ by jsme do něj, a následně by samo odkráčelo z porodního sálu. Zvláštní představa ![]()
Ale příroda je úžasná ![]()
EllMattress píše:
Je to úžasné
Jen jsem si musela představit, kdyby se to samé dělo u nás. Dítě spadlo z výšky. ‚Kopli‘ by jsme do něj, a následně by samo odkráčelo z porodního sálu. Zvláštní představa
Ale příroda je úžasná
přesně to jsem si taky pomyslela
Je to mazec! ![]()
http://www.pelapapas.com.mx/…lefante.html
Holky, toje prostě úžasné,narození slona na videu.