Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chtěla bych pozvat neteř (15 let) a synovce (12 let) do Prahy na nějakou zábavu. Moji dceři je 8let. Uvažuji o Muzeum smyslů a nebo Muzeum iluzí.
Byli jste? Je to vhodné pro tak staré děti?
A nebo napadá vás něco jiného kam jít?
Děkuji za tipy ![]()
![]()
Ještě mě napadá:
Galerie ocelových figurýn, nad tím je světelný park, nevím teď jak se to jmenuje, přímo v té budově.
To muzeum smyslů je fajn.. podívej se na slevomat, je tam spousta výhodných vstupenek na tato muzea ![]()
Asi zalezi, jak na tom deti jsou, co je bavi a tak..my davali tato muzea, kdyz byli mladsi, zase takovej slagr to tam neni…;)
Moje doporuceni pro takovou partu:
Zalezi na detech
jinak moje deti bavi treba i Kunsthalle, ale to proste zalezi, zda jsou na to zvykle ![]()
Pro takhle starší spíše nějakou únikovku než muzea smyslů/iluzí
My máme starší a byli jsme na Harfě na jejich kluzišti teď s dětmi a bylo to super, pohodová atmosféra a i za příznivou cenu a zakončili jsme to horkou čokoládou, takže pecka. ![]()
@radkakocorkouva1 My byli tento víkend, mají tam balonkovou výstavu dinosaurů, něco jako takový balonkový dinopark.
Děti byli nadšené a i my jako dospěláci.
Me napada pro tak stary deti spis neco jako Cestlice, laser game, únikovka, jump park…Docela hezky je Dinosauri muzeum v Pop Airport. Brick Corner - muzeum Lega. Technicke muzeum a štola. A nebo muzeum Alchymie u Staromáku - s návštevou alchymisticke kavárny. Nebo kavárna Harryho Pottera. V Celetné je muzeum ocelových figurín a jeste lepsi je Lumia hned vedle - interaktivni vizualni vystava.
Muzeum smyslu je za me spis tahak pro turisty, udelas si par zajimavych selfie a tim to hasne.