Zábava s dětmi v Praze

2507
19.3.24 15:36

Zábava s detmi v Praze

Ahoj, chtěla bych pozvat neteř (15 let) a synovce (12 let) do Prahy na nějakou zábavu. Moji dceři je 8let. Uvažuji o Muzeum smyslů a nebo Muzeum iluzí.
Byli jste? Je to vhodné pro tak staré děti?
A nebo napadá vás něco jiného kam jít?
Děkuji za tipy :srdce:
:kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22918
19.3.24 15:45

Ještě mě napadá:
Galerie ocelových figurýn, nad tím je světelný park, nevím teď jak se to jmenuje, přímo v té budově.
To muzeum smyslů je fajn.. podívej se na slevomat, je tam spousta výhodných vstupenek na tato muzea ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
19.3.24 15:47

Asi zalezi, jak na tom deti jsou, co je bavi a tak..my davali tato muzea, kdyz byli mladsi, zase takovej slagr to tam neni…;)

Moje doporuceni pro takovou partu:

• aquapark Cestlice (ale teda cena no…nicmene deti se tam obstojne vyradi)
  • laser game/VR/bowling
  • v Sestajovicich, dost uz okraj Prahy, o vikendech, otevrena farma Rodas (hodne kontaktni, krmeni zvirat z lahvicky, moje holky to bavi i ty velky, naopak teda otazka, jak je na tom synovec…)
  • bobova draha na Proseku, to by mohlo bavit vsechny :)
  • Smichoff lezecka stena nebo bliz centru Lokalblok
  • minigolf bud u Vltavy u cyklostezky v Modranech (tam se da vyrazit na kole/inlinech/kolobezkach) nebo pod Zizkovskou vezi
  • Lumia v Celetne, ale teprve se chystam, nemame jeste ozkouseno, to se pak da spojit treba se slapadlama, kdyz by bylo pekne

Zalezi na detech ;) jinak moje deti bavi treba i Kunsthalle, ale to proste zalezi, zda jsou na to zvykle 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8672
19.3.24 16:12

Pro takhle starší spíše nějakou únikovku než muzea smyslů/iluzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.25 15:12

My máme starší a byli jsme na Harfě na jejich kluzišti teď s dětmi a bylo to super, pohodová atmosféra a i za příznivou cenu a zakončili jsme to horkou čokoládou, takže pecka. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
23.2.25 18:30

@radkakocorkouva1 My byli tento víkend, mají tam balonkovou výstavu dinosaurů, něco jako takový balonkový dinopark. :D :D Děti byli nadšené a i my jako dospěláci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
23.2.25 18:46

Me napada pro tak stary deti spis neco jako Cestlice, laser game, únikovka, jump park…Docela hezky je Dinosauri muzeum v Pop Airport. Brick Corner - muzeum Lega. Technicke muzeum a štola. A nebo muzeum Alchymie u Staromáku - s návštevou alchymisticke kavárny. Nebo kavárna Harryho Pottera. V Celetné je muzeum ocelových figurín a jeste lepsi je Lumia hned vedle - interaktivni vizualni vystava.

Muzeum smyslu je za me spis tahak pro turisty, udelas si par zajimavych selfie a tim to hasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová