Jak se zbavit mračivky?

Anonymní
19.3.24 09:40

Jak se zbavit mračivky?

Dobry den, nevite prosim jak se znavit mracivky? Je to snad takova ta svisla vraska na cele nad nosem mezi ocima skoro.
Nevim zda si nechat aplikovat injekce kys. hyaluronovou nebo zda je i jina metoda? Je mi pod 30 chloupem a co jsem doma na rodicaku tak se mi ta vraska pekne prohloubila. Koupila jsem si krem s kyselinou h. a po 3 tydnech nevidim zadny rozdil:( poradi mi nekdo co funguje? Co je nejsetrnejsi? Ja ani nevkm jaky je rozdil mezi laserem, botoxem, kyselinou..nebo zda existuje jeste neco? Narovinu (penezi nepretykam, ale tato vraska mi trapi)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2003
19.3.24 09:57

Botox. Ideálně teda botox + kyselina, ale mně stačí samotný 2× do roka. Krémy jsou vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
19.3.24 10:18

Botox a mne teda vydrzel déle nez pul roku..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.3.24 10:46

@Hanka1 @medvidka a jen kyselina to je blbost?

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
19.3.24 10:46
@Anonymní píše: Více

Nevím nemám s tim zkusenost

• Citovat
  • Upravit
21507
19.3.24 11:00

Zkus oblicejovou jogu. Na netu je hodne videi. Za zkousku nic nedas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
19.3.24 11:02

Ano, pokud to máš kvůli mimickým svalům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.24 11:04

Také o něčem uvažuji, ale už ji mám hlubokou, je mi 50+

Botoxu se trochu bojím, někde jsem četla, že se může nějak „roztéct“ i nad oči?
Co si o tom myslíte, kdo máte zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.3.24 11:08

Neporadím, jen napíšu svůj názor. Já mám mračivku už na fotkách, když mi bylo 15. Teď je mi 36 a na mateřské se mi taky hodně prohloubila. Podle mě by sis musela něco píchat už celoživotně, kamarádka si něco nechávala aplikovat (nevím, zda botox), a pak, když jednou aplikaci vynechala, vrásky vypadaly daleko hůř, než když s aplikací začínala. Ne, že by mě obličejové vrásky nějak těšily, používám séra a krémy, ale přesto zastávám názor, že člověk by měl mít radost z každé vrásky, které se dožije :kytka: Tak to vnímám já :andel:

• Citovat
  • Upravit
34473
19.3.24 11:09

Obličejovou jógu a masáže. Botox ti může nadělat neplechu, někomu spadnou oční víčka, někomu to vydrží pár týdnů a dlouhodobě od 30 bych do něj nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
19.3.24 11:36

Botox, byla jsem již 4× a super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
19.3.24 11:57

Tak předpokládám že si nikdo nemyslí, že jedna aplikace vyřeší problém navždy. Pochopitelně, že se pak chodí opakovaně, až účinek botoxu odezní, pokud si chce tedy udržet hladké čelo. Samozřejmě se dá kdykoliv přestat a vrásky se vrátí do původního stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.24 12:37
@medvidka píše: Více

Tak začínat s aplikací botoxu ani ne ve 30 letech s vidinou toho, že si to bude píchat do konce života, je upřímně řečeno děsivé. Můj názor je ten, že by se zakladatelka měla naučit mít se ráda a přijímat vše, co ke zvyšujícímu se věku patří a s případnými úpravami nejlépe začít co nejpozději, alespoň po 40.

• Citovat
  • Upravit
My Melody
19.3.24 12:57

Botox, byla jsem vic krat a nemam tam nic, mracivka uplne zmizela.

Kremy jsou reklamni odrb, na ktery se nechavaji obelhavat generace zen, po vic jak 100 let :D, furt tomu veri, zadny krem ti vrasky neeliminuje.

• Citovat
  • Upravit
5735
19.3.24 13:19

Do botoxu bych nešla, zvlášť ne před 30. Jako ano, může vyhladit vrásku, ale je to jed a nikdo neví, co ten jed v těle udělá za desítky let. Může ti v těle někam doputovat a tam způsobit paseku. Nedávno po aplikaci žena zemřela. To riziko je sice celkem malé, ale podle mě naprosto nesmyslné.
Nicméně je to kšeft a všude se to nabízí a aplikuje hojně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová