Levný aroma difusér či tyčinky - kolegovi smrdí nohy

1087
19.3.24 14:45

Levný aromadifuser či tyčinky-kolegovi smrdí nohy

Prosím nemáte někdo tip na nějaký levný (nebo poměr cena výkon) aroma difusér, který se nezapaluje a nemusí do zásuvky? Je to do kanceláře, takže bohužel svíčky nesmíme. Něco spíš nenápadného co nestojí majlant? Kolegovi smrdí nohy. Sice větráme, ale nejde větrat skrz zimu pořád, tak něco co nebude smrdět jak wc blok, ale zároven to trošku provoní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7667
19.3.24 14:48

Z kombinace vonných tyčinek a smradlavých nohou vznikne něco ještě horšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
19.3.24 14:49

Zásyp na nohy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
19.3.24 14:55

@Kantorek

já mu nemůžu říct, že mu smrdí nohy ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
19.3.24 15:28

Ze smradlavych nohou je mi blbe, ale z tech umelych vuni jeste vic, regulerne me boli hlavna. Normalne bych mu rekla, ze mu smrdi nohy. Ja mela kolegu, co nosil tyden jedno tricko, tkaze jsem vedela, ze byl v mistnosti, aniz bych ho videla. No, rekla jsem mu to. Cumel blbe, ale tricko menil trochu casteji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7667
19.3.24 15:32
@V anda píše: Více

Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5247
19.3.24 15:36

Muzes. Rozhodne lepsi varianta nez skodit zdravi vsech zucastnenych syntetickymi vunemi. Pripadny astmatik, nebo ekzematik ti nepodekuji uz vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
19.3.24 16:37
@AjaF píše: Více

je to šéf…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11799
19.3.24 16:39

Podle mě nohy smrdět musí a maj, rostou přece z pidele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
19.3.24 17:38

Blbá situace. Já bych to raději přežila, než to míchat s nějakou vůní, to bude teprve humus. Vadí to i ostatním? Každopádně byste museli vybrat takovou vůni, co nebude vadit nikomu v kanclu, možná nějaký citron, levandule.. Ale nepočítej s tím, že to ten zápach pohltí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
19.3.24 17:55

No tak jdi za jeho šéfem, ať mu to řekne on. Prebijet smrad vůní je řešení jak ve středověku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
19.3.24 19:30

Chápu blbá situace. On ti každý napíše ať mu to řekneš. Ale reálně se tohle blbě říká i řadovému kolegovi natož potom když je to šéf. Nemáte v té práci někoho kdo by mu to říct mohl, když vy se bojíte. Třeba nějaký jiný chlap. Protože tohle jiné řešení, než to začne šéf víc dbát na hygienu nemá. Kolik je vás v kanclu? Nemůžete mu to říct nějak hromadně? Nebo chodí s těma nohama smrdět ještě někam jinam? Třeba do zasedačky na porady, kde je více lidí. To by mu potom šlo dát i anonymní lístek někam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8165
24.3.24 21:23

To nosí v práci pantofle, nebo je v ponožkách? Jestli si tam nechává pantofle, tak mu je vystříkej nějakou pořádnou vůní, až tam nebude. Třeba mu to dojde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
11.4.24 06:45
@rmot píše: Více

Zajímavé řešení, a anonymní :palec:
Nebo místo pořádné vune pouzit primo sprej do bot s nejakym stribrem treba, a pak to i ty boty/pantofle hygienicky vyčistí a treba prestanou byt cítit úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová