Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
malý mi vztává ASI tak v pět,a čeká než se vzbudím,přesně,nevím kdo ho naučil prskat,ale to dělá taky,dá si ruce pod polštář a zakrývá se.Má smůlu já vztávám až v šest ![]()
![]()
Naše Evi má občas týdny, kdy vstává v půl třetí!!! Dnes si pospala - vstávala v 4.30 ![]()
Já dřepím v obýváku, protože teď už neusnu
Jojo, úplně pak začne pískat nahlas, když si jí nevšímám ![]()
@Dana Klaudie píše:
Naše Evi má občas týdny, kdy vstává v půl třetí!!! Dnes si pospala - vstávala v 4.30
má drahá se dnes rozhodla že v půl 6 už toho bylo dost.
hysterický řev,brekot jekot a to až do doby než dostala do pusy flašku s mlíkem. jinak za mnou pořád chodila a brekotala
a spát opětovně půjde až po obědě-je to už velká holka… takže já se zabiju též
spát jsem šla o půl 2 ![]()
čímž chci říct-úplně tě chápu a jsem s tebou ve zbroji ![]()
Neboj to časem přestane, mě takhle vstával okolo 7 měsíce, ted je nám 15měsíců a vstáváme až kolem 6té!!!!
![]()
mě by spíš zabilo, kdyby chodil (a) spát později než v 19.30. To chce čas a klid, to přejde, děti taková období mívají.
Nu..... to aspon že Aguš spí ještě před obídkem tak hodinku, po obídku tak dvě a pak až vecer jde ![]()
Moja dcéra vstávala o pol piatej asi do šesť rokov. dnes má sedemnásť a ak môže, tak skôr ako o dvanástej na obed nevstane
Takže hlavu hore, časom sa to zlepší ![]()
@majkakajka píše:
Moja dcéra vstávala o pol piatej asi do šesť rokov. dnes má sedemnásť a ak môže, tak skôr ako o dvanástej na obed nevstaneTakže hlavu hore, časom sa to zlepší
To je optimistický ![]()
tak kolem roka mi malej vstával ve 4.ale asi 4 měsíce v kuse.to byl celkem mazec.všichni spali a já s malým v kuchyni kde on naprosto čilej a já ko.pak šel spát kolem 8-9 kdy já už zase byla čilá a on usínal v sedě.pak šel ještě po obědě tak jsem někdy chodila s ním.bylo to dlouhý ale nakonec se to nějak srovnalo.
@jullls píše:
Dámy… asi jsem už napůl mrtvá…![]()
7mi měsíční Aguš už druhý den vstává kolem půl 4 a usíná až teď…vždy se jen najedla a chrněla dál..docela psycho! Jako leccos vydržím, ale tohle..... přetočí se na šířku postýlky, drží se špršlí od postýlky, mantinel si dá na hlavu jako střechu a prská nebo píská…
![]()
![]()
Tatínek nám malinko šílí…
podle knihy kdyz dite moc brzo vstava, nesmis mu dovolit, aby to hnedka dopoledne zase dohanelo - takze zadny ukladani v 6, ale trebas az v 10:00. je to masochismus a obtizne vydrzet, ale pomaha to - ovsem ne okamzite hnedka druhy den. ja s necim takovym bojovala asi pred dvema tydny, mimino bylo kolem devate uplne odvarene, jecelo a kdyz zmlklo, tak jsem nemela silu utikat k nemu a rejpat do nej, at nespi ![]()
tak já bych mohla dělat psí kusy on byl schopný usnout všude při všem kdekoliv.
@Pudloslava píše:
podle knihy kdyz dite moc brzo vstava, nesmis mu dovolit, aby to hnedka dopoledne zase dohanelo - takze zadny ukladani v 6, ale trebas az v 10:00. je to masochismus a obtizne vydrzet, ale pomaha to - ovsem ne okamzite hnedka druhy den. ja s necim takovym bojovala asi pred dvema tydny, mimino bylo kolem devate uplne odvarene, jecelo a kdyz zmlklo, tak jsem nemela silu utikat k nemu a rejpat do nej, at nespi
„rejpat do něj, ať nespí..“
![]()
Dámy… asi jsem už napůl mrtvá…

vždy se jen najedla a chrněla dál..docela psycho! Jako leccos vydržím, ale tohle..... přetočí se na šířku postýlky, drží se špršlí od postýlky, mantinel si dá na hlavu jako střechu a prská nebo píská…
Tatínek nám malinko šílí… 
7mi měsíční Aguš už druhý den vstává kolem půl 4 a usíná až teď…