Zablokované telefonní číslo

Anonymní
16.9.24 13:28

Zablokované telefonni číslo

Když zablokuji telefonni číslo, tak zablokovany, když bude volat uslyší obsazovací tón nebo, že číslo neexistuje? A co se týče SMS, tak uvidi, že byla odeslána nebo se mu objeví jako nedorucitelná? Anonym z důvodu, ze tato osoba sem take chodí. Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Duoriginal
16.9.24 16:18

A tady si s ním píšeš taky jako anonym? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4383
16.9.24 16:22

Ahoj, co se týče volání tak dotyčný uslyší že jsi nedostupný/á, a u zpráv nevím. Zřejmě že se zprávu nepodařilo doručit. Není to snad jedno? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.24 17:15
@Duoriginal píše: Více

Nikde nepíšu, že si tady píšeme, ale že sem chodí a zná můj nick.Zkus si to přečíst třeba dvakrát než jízlivě zareaguješ zcesty.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.24 17:16
@Lu66 píše: Více

Jedno to asi je, ale prostě mě to zajímalo, jestli to někdo neví.

• Citovat
  • Upravit
Duoriginal
16.9.24 17:18
@Anonymní píše: Více
:* :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
2902
16.9.24 18:27

Já jsem omylem zablokovala jedno tel. číslo a prý se ozýval obsazovací tón. Nevím, jestli je to u všech operátorů stejně, ještě to taky může hlásit, že volaný účastník hovor nepřijímá, nebo tak něco. U SMS asi že zprávu se nepodařilo doručit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10633
16.9.24 18:31

A jak zná nějaká osoba podle tvého nicku tvé tel. číslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.24 18:36

Automat bude říkat, číslo je bud vypnuté nebo nedostupné. SMS nepůjde doručit a na WhatsAppu bude stále svítit ikona odeslání, ale ne doručení. Děláš dobře, že blokuješ. Mně to vždy psychicky pomohlo. Taky jsem zažila blokování z druhé strany od muže, za nějakou dobu si mě odblokoval.

• Citovat
  • Upravit
3308
16.9.24 18:59

Legenda: A je ten kto vola/pise sms a B je ten ktory si nechal A zablokovat.

Ak si to este dobre pamatam tak pri volani bude mat A hlasku „volane cislo nieje dostupne“ a A posle sms tak nedostane dorucenku (ktoru ma asi aj tak vacsina ludi vypnutu - default noveho telefonu).

Kazdopadne toto si operator moze nastavit podla seba, takze je mozne ze sa prejavy budu menit aj podla operatora.

Dalsi rozdiel je ci si B nechal zablokovat A u operatora, alebo iba nastavil blokaciu v telefone. Ak B nastavil blokaciu iba v telefone tak staci ak si A zapne CLIR a bude to zvonit, ak nastavil B blokaciu u operatora tak CLIR sa ignoruje.

Naopak aplikacie, WhatsApp, Messenger a ostatne integrovane preberaju zablokovane cisla z telefonu, ale nedokazu prebrat zablokovane cisla ktore ma B zablokovane u operatora.

Uz je to vela rokov a mozem sa v niecom z toho vyssie uvedeneho dost mylit tak to ber trosku s nadhladom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.24 19:48
@Plmo píše: Více

Když Božena bude vědět, že tady máš nick jaký máš…a. zná tě, tak snad zná i tvoje telefonní číslo. Když nemáš co říct k tomu nač jsem se ptala,tam.nereaguj.Diky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.9.24 19:49

Díky za odpověď. na Whatsupu vím, jak to funguje, ale nevěděla. jsem jak je to s klasickou smskou a voláním.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.9.24 19:51
@Buba mara píše: Více

Diky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.9.24 19:54
@IcePlanet7 píše: Více

Díky, mě šlo právě o klasické SMS, když není zapnuté potvrzení o doručení, jestli blokovaný dostane třeba odpoved, že nelze doručit nebo je to jako u klasické SMS bez potvrzení o doručení.

• Citovat
  • Upravit
287
18.9.24 02:59

Po zablokování čísla ten, kdo volá, obvykle uslyší obsazovací tón nebo hovor ihned spadne. SMS zprávy se mu budou tvářit jako odeslané, ale ty je nedostaneš. O tom, že je zablokován, se nedozví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová