Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,chci se zeptat chtěla sem odeslat příspěvek a zobrazilo se mi že přidávání obsahu na portál bylo zablokováno administrátorem,pro další informace kontaktujte administrátory,předem děkuji.
Buď to byl krátký výpadek, nebo je to kvůli tomu blbci, co tady obnovuje ty diskuze a háže sem ten spam ![]()
Fen-fire píše:
Buď to byl krátký výpadek, nebo je to kvůli tomu blbci, co tady obnovuje ty diskuze a háže sem ten spam
Teď jsem si toho všimla. Co je to za dementa? ![]()
lucka83 píše:
už to jde,díky
Asi to byl chvilkový výpadek, taky mi cca minutku a půl emimino nešlo ![]()
no právě že na mobilu mi to nešlo a na pc mi to šlo,bylo to nějaký divný,asi se spameři nudí tak to sem posílají.
Dovolím si malou OT.
Přesně tohle co zakladatelce se mě objevuje, když se chci na emimino přihlásit přes telefon. Zadán svůj nick a heslo a napíše mi to: Přidávání obsahu na portál bylo zablokováno administrátorem,pro další informace kontaktujte administrátory.
Když se přihlásit z počítače, tak žádný problém. Administrátory jsem kontaktovala dvakrát. Jednou adminka Tereza se to se mnou pokoušela řešit, nicméně nevyřešily jsme nic. Pak jsem psala ještě jednou administrátorovi a to už se mi ani nikdo neozval. Netušíte někdo nebo nemáte ve svém okolí nějaké počítačové mágy, kteří by věděli co s tím?
Mě ne a není to chvilková záležitost, ale trvá to už několik měsíců… ![]()
To je ni lito Violet ze to trva uz dyl,o nikom nevim kdo by ti s tim pomoh.
Přidávání obsahu na portál bylo zablokováno administrátorem, pro další informace kontaktujte administrátory…to se mi zobrazí když se chci přihlásit
@ncc1701 píše:
Ze se mas takhle ptat tech adminu
Však je to v sekci - dotazy pro adminy ![]()
Ale lépe uděláš, když jim napíšeš SZ ![]()
No ale teď přihlášená jsi, takže to asi nebude úplně špatný ![]()
Občas jim to blbne, pokud jsi nezlobila a nepsala někde něco, co by si zasloužilo tě odstřihnout, tak bych promazala cookies, historii, a kdyžtak to přičítala vedru ![]()