Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je možné si najít deníček od konkrétní uživatelky? Občas narazím na nějaký pokračovací deníček třeba až od druhého dílu a chtěla bych si přečíst i ten první díl aniž bych prohledávala měsíce zpět. Nějak jsem nepřišla na to jestli to jde jednoduše vyhledat.
Edit - safra nějak se mi nepovedl název diskuze - omlouvám se ![]()
ono by to mělo jít tak, že klikneš na nick pisatelky a tam se Ti to ukáže. Pokud teda nemá profil zamknutý a přístupný pouze pro přátele.
Jedině když klikneš na uživatelku, co to psala a má odemčený profil, tak na něm najdeš všechny její deníčky. Jinak to boužel nejde. ![]()
Pokud má zamčený profil, nejde to.
Taky mě to štve, proto do deníčků nepíšu, už potom nejsem schopna dohledat ten deníček, i když by mě zajímal, pokud si nepamatuju doslovný název ![]()
Bylo by fajn si je moci zařadit nějak do oblíbených jako diskuze.
No přes profil to vím, ale když je zamčený tak mám teda asi smůlu.
Admini, nešlo by tohle změnit? Já kvůli tomu taky do deníčků moc nechodím, přijde mi to nepřehledné, když se nedá vyhledávat.
Navíc fakt nerada chodím ostatním na profil.
Nelisa píše:
Navíc fakt nerada chodím ostatním na profil.
No právě ![]()
Přesně, taky nerada chodím ostatním na profil.
A přehrabávat se v deníčcích mě taky nebaví.
Já bych byla pro, aby deničky byly dohledatelné i při uzamčeném profilu, jedna věc jsou příspěvky, to pak někdy nedá spát šmírákům, ale deníček zveřejňuji jako deníček, protože chci, aby si to lidi přečetli ![]()
Zjistím, zda by bylo možné mít veřejnou složku Deníčků i na zamčeném profilu.
Tereza
Nj, ale to pořád znamená, že bych musela ostatním vlézt na profil. ![]()
Nelisa píše:
Nj, ale to pořád znamená, že bych musela ostatním vlézt na profil.
Tak mě nepřijde jako nějaké provinění, že vlezu na profil. Když nechci, aby mi tam lidi čumákovali, tak se zamkne, že se někdo podíval, zda mám profil otevřený či zamčený - no co, já se taky někdy kouknu, když mě někdo zaujme nebo když pokládá nějakou „místní“ otázku a nevím, odkud je nebo když má odemčený a nemá puštěné metry, tak jak staré má děti ![]()
Gladys píše:Nelisa píše:Tak mě nepřijde jako nějaké provinění, že vlezu na profil. Když nechci, aby mi tam lidi čumákovali, tak se zamkne, že se někdo podíval, zda mám profil otevřený či zamčený - no co, já se taky někdy kouknu, když mě někdo zaujme nebo když pokládá nějakou „místní“ otázku a nevím, odkud je nebo když má odemčený a nemá puštěné metry, tak jak staré má děti
Nj, ale to pořád znamená, že bych musela ostatním vlézt na profil.
Já za to nemůžu
, připadala bych si vlezle, kdybych takhle pátrala, kdo jaký napsal deníček a brouzdala po profilech. Ale to je jen můj pocit, s tím nic neudělám. Kdybych třeba chtěla zjistit, jestli konkrétní člověk už napsal pokračování deníčku, musela bych mu tam lézt pravidelně, dokud by ho nenapsal. No a to já se na to radši vybodnu. ![]()
Mě zase nepřijde jako dobrý tah, když jdou vyhledat všechny diskuze od konkrétní uživatelky - myslela jsem si, že to byl ten důvod, proč se kdysi admini umožnili uzamčení profilu, aby si šmíráci nevyhledali jedním kliknutím, že řeším např. rozvod, nevěru partnera, banality okolo dítěte a problém s rodiči. Teď to krásně jde vyhledat zadáním Nicku ve vyhledávači a profil můžu mít uzamčený, jak chci. Jediné, co nejde vidět, tak je uzavřená skupina.
Místo toho bych uvítala ukládat si deníčky a dostat se na deníček komukoliv. Protože deníček je „veřejnou tváří emimina“