Deníčky - jak hledat od konkrétní uživatelky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2950
14.2.12 10:14

deníčky

Je možné si najít deníček od konkrétní uživatelky? Občas narazím na nějaký pokračovací deníček třeba až od druhého dílu a chtěla bych si přečíst i ten první díl aniž bych prohledávala měsíce zpět. Nějak jsem nepřišla na to jestli to jde jednoduše vyhledat.

Edit - safra nějak se mi nepovedl název diskuze - omlouvám se :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
918
14.2.12 10:19

ono by to mělo jít tak, že klikneš na nick pisatelky a tam se Ti to ukáže. Pokud teda nemá profil zamknutý a přístupný pouze pro přátele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
14.2.12 10:19

Jedině když klikneš na uživatelku, co to psala a má odemčený profil, tak na něm najdeš všechny její deníčky. Jinak to boužel nejde. :?

• Citovat
  • Upravit
44176
14.2.12 10:51

Pokud má zamčený profil, nejde to.
Taky mě to štve, proto do deníčků nepíšu, už potom nejsem schopna dohledat ten deníček, i když by mě zajímal, pokud si nepamatuju doslovný název :cert:
Bylo by fajn si je moci zařadit nějak do oblíbených jako diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
14.2.12 11:23

No přes profil to vím, ale když je zamčený tak mám teda asi smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.2.12 11:24

Admini, nešlo by tohle změnit? Já kvůli tomu taky do deníčků moc nechodím, přijde mi to nepřehledné, když se nedá vyhledávat.
Navíc fakt nerada chodím ostatním na profil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
14.2.12 11:28
Nelisa píše:
Navíc fakt nerada chodím ostatním na profil.

No právě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44176
14.2.12 11:43

Přesně, taky nerada chodím ostatním na profil.
A přehrabávat se v deníčcích mě taky nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.2.12 12:48

Já bych byla pro, aby deničky byly dohledatelné i při uzamčeném profilu, jedna věc jsou příspěvky, to pak někdy nedá spát šmírákům, ale deníček zveřejňuji jako deníček, protože chci, aby si to lidi přečetli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20782
14.2.12 12:55

Zjistím, zda by bylo možné mít veřejnou složku Deníčků i na zamčeném profilu.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.2.12 12:58

Nj, ale to pořád znamená, že bych musela ostatním vlézt na profil. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.2.12 14:15
Nelisa píše:
Nj, ale to pořád znamená, že bych musela ostatním vlézt na profil. :?

Tak mě nepřijde jako nějaké provinění, že vlezu na profil. Když nechci, aby mi tam lidi čumákovali, tak se zamkne, že se někdo podíval, zda mám profil otevřený či zamčený - no co, já se taky někdy kouknu, když mě někdo zaujme nebo když pokládá nějakou „místní“ otázku a nevím, odkud je nebo když má odemčený a nemá puštěné metry, tak jak staré má děti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.2.12 15:56
Gladys píše:
Nelisa píše:
Nj, ale to pořád znamená, že bych musela ostatním vlézt na profil. :?
Tak mě nepřijde jako nějaké provinění, že vlezu na profil. Když nechci, aby mi tam lidi čumákovali, tak se zamkne, že se někdo podíval, zda mám profil otevřený či zamčený - no co, já se taky někdy kouknu, když mě někdo zaujme nebo když pokládá nějakou „místní“ otázku a nevím, odkud je nebo když má odemčený a nemá puštěné metry, tak jak staré má děti :nevim:

Já za to nemůžu :mrgreen: , připadala bych si vlezle, kdybych takhle pátrala, kdo jaký napsal deníček a brouzdala po profilech. Ale to je jen můj pocit, s tím nic neudělám. Kdybych třeba chtěla zjistit, jestli konkrétní člověk už napsal pokračování deníčku, musela bych mu tam lézt pravidelně, dokud by ho nenapsal. No a to já se na to radši vybodnu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44176
14.2.12 16:57

Mě zase nepřijde jako dobrý tah, když jdou vyhledat všechny diskuze od konkrétní uživatelky - myslela jsem si, že to byl ten důvod, proč se kdysi admini umožnili uzamčení profilu, aby si šmíráci nevyhledali jedním kliknutím, že řeším např. rozvod, nevěru partnera, banality okolo dítěte a problém s rodiči. Teď to krásně jde vyhledat zadáním Nicku ve vyhledávači a profil můžu mít uzamčený, jak chci. Jediné, co nejde vidět, tak je uzavřená skupina.

Místo toho bych uvítala ukládat si deníčky a dostat se na deníček komukoliv. Protože deníček je „veřejnou tváří emimina“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.2.12 17:05

Jani, to jde? No potěš. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie