Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím,
deníček uživatele najdeš na jeho profilu nebo v pravém sloupci „Předchozí deníčky uživatele“. Na vyhledávání se zeptám programátora.
Monika
Děkuji moc! To by bylo fajn. Jde o to, že spousta lidí má profil uzamčený (já samozřejmě taky), takže pak se deníky vyhledat nedají
Takže udělat na to speciální vyhledávací okýnko, by bylo výborné!
Tak prokonzultováno. Zatím se nic takového neplánuje. Pro zjednodušení vyhledávání vždy zadej „deníček xxx“ - to by mělo najít, co hledáš.
M.
Já deníčky moc nečtu, ale když chci nějaký najít, jde to těžko. Nešel by udělat aspoň seznam autorek a v něm si vybírat?
@admin píše:
Tak prokonzultováno. Zatím se nic takového neplánuje. Pro zjednodušení vyhledávání vždy zadej „deníček xxx“ - to by mělo najít, co hledáš.M.
To by ale člověk musel vědět, jak se deníček jmenuje. A pokud nemůže na profil, ptž je zamčený, tak má prostě smůlu. Prohledávat deníčky na slepo by bylo o nervy. Takže z tohoto důvodu se na to většinou vykašlu a nic nečtu. ![]()
Takže bych taky nějaké vyhledávání ocenila. ![]()
Lze hledat podle dne vydání - deníčky jsou řazené podle doby, kdy vyšly.
M.
@admin píše:
Lze hledat podle dne vydání - deníčky jsou řazené podle doby, kdy vyšly.M.
Datum mi přijde jako poslední věc, co si člověk u deníčku zapamatuje.
@Nelisa Doporučuji dát zde do vyhledávání nick uživatele a slovo deníček - např. „admin deníček“. V seznamu odkazů vyjede některý z deníčků a případně se přes seznam deníčků uživatele (v pravém sloupci) k němu dá dostat.
Nebo kontaktuj přímo uživatelku přes SZ, aby Ti poslala odkaz na svůj deníček.
Monika