Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně teda nejdou
Nejdou vložit pod textem, hodí se do příspěvku odkaz samotný a po kliknutí odkáže kamsi na Emimi ![]()
Máte to tak taky? ![]()
mě taky některé odkazy nejdou, ale je zajímavé, že záleží jaké stránky, některé jdou, jiné ne… ![]()
Odkazy fungují, zadáváš je ale obráceně.
Slovo, které má být proklikávací, dej do uvozovek, za ně dvojtečku a pak přímo odkaz (bez mezer). Nebo jednoduše vytvoř proklikávací odkaz přes ikonku zeměkoule ve formuláři příspěvku.
Tereza
admin píše:
Odkazy fungují, zadáváš je ale obráceně.Slovo, které má být proklikávací, dej do uvozovek, za ně dvojtečku a pak přímo odkaz (bez mezer). Nebo jednoduše vytvoř proklikávací odkaz přes ikonku zeměkoule ve formuláři příspěvku.
Tereza
Právě, že jsem odkazy dávala přes ikonku a beztak blblo ![]()
Janinna23 píše:
Právě, že jsem odkazy dávala přes ikonku a beztak blblo
V tom případě je třeba zadat do Text odkazu slovo, které bude proklikávací a do Adresy odkazu vložit daný odkaz. Dívala jsem se na Tvé příspěvky a bylo to zadáno obráceně.
Tereza
admin píše:Janinna23 píše:
Právě, že jsem odkazy dávala přes ikonku a beztak blbloV tom případě je třeba zadat do Text odkazu slovo, které bude proklikávací a do Adresy odkazu vložit daný odkaz. Dívala jsem se na Tvé příspěvky a bylo to zadáno obráceně.
Tereza
Ale já to tam tak dávala
Vždy mi to šlo, nevím, co s tím bylo. Nejspíš to již jde, zkusím…
Janinna23 píše:
Ale já to tam tak dávala
Rozklikla jsem si ty příspěvky do podoby editace a bylo to zadáno obráceně - odkaz byl v uvozovkách namísto daného slova. Tak jsem to upravila. Ale hlavně, že to již funguje.
Tereza
Muzu se zeptat, proc jsou blokovane nektere odkazy? Treba na wikipedii to fakt nechapu.
Nebo ted se mi vlozil rozdelene odkaz na vakciny.net. To nejsou zadne servery, kam by mohla smerovat reklama. Fakt to nechapu. ![]()
V tomto případě se jedná pravděpodobně o nějakou chybu - mohu poprosit o zaslání textu, který nejde přidat na info@emimino?
Blokují se jen weby, které spamují a nedaří se je jinak zastavit.
Admin
@admin Nahlasila jsem prispevek, kde se mi to treba stalo.
Jednalo se treba o tento odkaz. http://www.vakciny.net/…rn%20SPC.pdf
@Mobidick Napiš mi prosím přesně odkaz, který nefunguje. @Anielkha Odkazy by měly už fungovat včetně vakciny.net.
Díky,
Monika
http://m.youtube.com/index?…
Video
Kdyz ho vlozim na tvrdo tak funguje, kdyz ho vlozim pres ikonku s planetkou hodi me to na hlavni stranku youtube a ne primo na vybrane video i kdy link je stejny
@admin
@Mobidick Zdravím, už by to mělo fungovat. Vyzkoušej.
Monika