Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
ahoj, tak mam zase dotaz. mam doma docela jedlika vazi 6,5kg dnes jsem ho vazila u doktorky ale posledni dva dny mi moc nechce jist. napriklad dnes jedl ve 4rano pak 9:30, 15:00 a v sest v osm usnul a porad spi. pije 180ml ale jindy vyzaduje jidlo po 3hod. jen v noci vydzi tak 4-5hodin. jindy byl celej den vzhuru a ted dva dny jen spi. jinak mu nic neni, smeje se, povida ale jen to jidlo me trapi, kdyz jsem mu zkousela davat driv tak to nechtel. tak ja nevim, je to normalni ze tak najednou uz nema takovej hlad??
Market,Natálka měla taky podobné období.Je kojená, tak naštěstí nemám přehled kolik vypije. Přibírala do 3m 800g za 14dní. Po 3 měsíční kontrole, jak když utne.Byla spokojená, ale jedla málo. Buď vůbec nechtěla nebo pila fakt chvilinku. Jen v noci pila vždy hezky. Za měsíc přibrala 350g. Dr. to vůbec neřešila…říkala, že vypadá pěkně a že oni občas takové období mají. Ale uzž je to asi 14 dní, co zase hezky baští.
Ahoj teď taky tak bojujeme,ze dne na den
přestal jíst,jedl 180 ml a teď sní maximálně 90 ml po 3 hodinách
,ale vypadá spokojeně tak to zatím nechám být a když seto do týdne nezlepší nebo zhorší půjdem k mudře