Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky, je možné, že malému přestalo chutnat mlíčko? Od jednoho měsíce papá Nutrilon a teď (jsou mu 4apůl měsíce) tak týden vypije tak 70-80 a pak zbytek plive…honí,ale mlíčko nechce…pak za půl hodiny mi třeba hlad,tak ho domlaskne…neměla bych koupit jinou značku?
Určitě bych jinou značku zkusila. Domluv se s mudr. My taky mlíka střídáme a pohoda. Nejchutnější mi přijde sunar.
poki píše:
Určitě bych jinou značku zkusila. Domluv se s mudr. My taky mlíka střídáme a pohoda. Nejchutnější mi přijde sunar.
Sunar jsme měli první měsíc a po tom zase nekakal
Já zkusím Bebu…páč mě to už docela točí…on pije a najednou se zasekne a fluše to…když mu dám čaj,tak ten tahá jako vzteklej ![]()
poki píše:
Sunar jsme měli první měsíc a po tom zase nekakal
Já zkusím Bebu…páč mě to už docela točí…on pije a najednou se zasekne a fluše to…když mu dám čaj,tak ten tahá jako vzteklej ![]()
Bebu taky míváme i Hami a díky tomu, že to střídáme, tak pije. Tak přeju ať to funguje i u vás.
ahoj, ja Bebu davam male 1× denne v noci (jinak kojim), a chutna ji moc. navic se po ni vetsinou pokadi do rana a jinak nekadi skoro vubec, takze ji to i funguje na zazivani. Davam ji HA radeji, tak zkus, snad to zabere ![]()
Zkus koupit Hami ta dětem většinou chutná, protože je sladká, Beba je taková nahořklá.Nevím, jestli jsi už zkusila příkrmy, ale jestli malej už okusil i něco jiného než mlíko, tak mu teď možná to mlíko už tolik nechutná.
Přesně tohle jsem měla s prckem, začal odmítat Nutrilon, nějak v tom věku jako tvůj. Přešla jsem na Hami a od té doby super ![]()
Možná že je to opravdu chutí mléka, nebo nechtělo by to vyměnit dudlík u lahve, třeba už by potřeboval větší průtok, aby se tolik nenatahal a neunavil se, pak si odpočine a dožahne to. Přece jen čajík je řidší a tak líp teče. Jen hádám u nás to totiž mělo podobnej průběh a změnila jsem jen dudlíky na flašce a bylo po problému. Lucka
Přesně jak píše Isabell, Beba je nahořklá. My máme Hami a spokojenost a je i levnější ![]()
Tak děvčátka, děkuji za rady…koupila jsem bebu,ale stejné trápení…jinak ještě nic jiného než mlíčko zatím neměl. A co se týče lahviček,tak musí mít latexové…silikonové vubec nestrčí do pusy…má savičky od NUK a to už je velikost M,pak je jen L a to je už křížek na kašičku
Ach jo.já se z něj zcvoknu ![]()
I pusinku sem mu prohlédla,jestli tam nemá nějakej aftík nebo zuby a nic…
A kdybych mu ještě koupila hami, můžu to zkusit takhle všechno najednou? Abych mu třeba nějak neublížila,když mu tolik mlíček ![]()
Nekupej celé balení, jdou koupit vzorky v lékárně, případně ti je objednají.
poki píše:
Bebu taky míváme i Hami a díky tomu, že to střídáme, tak pije. Tak přeju ať to funguje i u vás.
Poki prosím Tě a jak často mlíčka střídáte?