Spotřebujte do 14 dnů od otevření...

5393
22.11.10 11:56

Spotřebujte do 14 dnů od otevření...

ahoj!
mám dotaz: krmím odsátým MM a na noc dávám UM (bebu ha). občas ale i na noc dávám MM. a tak se mi stalo, že ačkoli mám pixlu beby otevřenou už 3 týdny, je jí tam ještě třetina. na polské bebě je psané spotřebovat do 3 týdnů od otevření, na naší do 14ti dnů.
dodržujete to? nevím teda, jestli plechovku už vyhodit, či v klidu můžu dávat dál :nevim: mám jí ve špajzu, kde je chladněji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4118
22.11.10 12:00

Já dlouho kojila, pak jsem jednou denně dávala UM a i když jsem kupovala malý krabice, spotřebovat to za uvedenou dobu nešlo :nevim: Takže, ne, nedodržovala jsem to. Ale pravda, že Matymu v tý době bylo 1,5 roku, u pidimimča nevím :nevim: Určitě bych si dávala pozor na skladování, kupovala ty nejmenší balení. Ona doba spotřeby je většinou jen doporučená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
22.11.10 12:07

ne nedodržovala.. dobře jsem zabalila aby neztvrdla.. a taky jsem jí měla načatou déle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5274
22.11.10 13:16

Ahoj,nedodržuji a ptala jsem se na to v lekárně a bylo mi řečeno,že by se tomu nemělo nic stát,jen se výrobce chrání.a doporučila ni pulku dát do nějaké uzavřitelné nádoby,aby se tak často neotvíralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
22.11.10 17:14

díky!
tak jo, budu jí to dávat dál. teď s touhle otevřenou už nic dělat nebudu - je tam fakt třetinka. další pixlu si ale rozdělím, to je dobrý nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová