Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dcera to tak taky mela. Kolem 4. mesice zacala odmitat Nutrilon, tak jsme na radu Mudr. presli na sunar (ja sladky). Nejaky cas to bylo zas ok a mala pila pekne, ale zhruba po mesici se vse vratilo do starych koleji a mala vypila cca 60 ml pri jednom krmeni
Vzdycky mela za chvili zase hlad, ale proste vic jak tech 60 jsem do ni nedostala. Tak jsme krmili casteji po malych davkach… Za cas se to zase srovnalo…takze vydrz, zas bude lip.
I kdyz je pravda, ze my u ni s jidlem bojujem doted ![]()
Winky píše:
Dcera to tak taky mela. Kolem 4. mesice zacala odmitat Nutrilon, tak jsme na radu Mudr. presli na sunar (ja sladky). Nejaky cas to bylo zas ok a mala pila pekne, ale zhruba po mesici se vse vratilo do starych koleji a mala vypila cca 60 ml pri jednom krmeniVzdycky mela za chvili zase hlad, ale proste vic jak tech 60 jsem do ni nedostala. Tak jsme krmili casteji po malych davkach… Za cas se to zase srovnalo…takze vydrz, zas bude lip.
I kdyz je pravda, ze my u ni s jidlem bojujem doted
on sní tak tak 80ml max 120ml ale klidne tri hodiny vydrzi nekdy i dele..on ma teda z ceho brat…ma 9,5kg ve č,5mesicich.) doufam, ze se to srovna…strasnej boj ![]()
poki píše:
mlíka střídáme po jednom balení
A jak to snáší bříško?Trochu se toho bojíma,le myslím že ta naše cácorka taky bude dost vybíravá
petrusepetrus píše:poki píše:A jak to snáší bříško?Trochu se toho bojíma,le myslím že ta naše cácorka taky bude dost vybíravá
Bříško úplně v pohodě, nikdy netrpěl ani prdíkama, ani žádné jiné problémy. Jen mu vždycky u konce balení přestává chutnat a jak najedem na jiné, tak je to výrazně lepší.
poki píše:petrusepetrus píše:Bříško úplně v pohodě, nikdy netrpěl ani prdíkama, ani žádné jiné problémy. Jen mu vždycky u konce balení přestává chutnat a jak najedem na jiné, tak je to výrazně lepší.poki píše:A jak to snáší bříško?Trochu se toho bojíma,le myslím že ta naše cácorka taky bude dost vybíravá
petrusepetrus píše:poki píše:petrusepetrus píše:Bříško úplně v pohodě, nikdy netrpěl ani prdíkama, ani žádné jiné problémy. Jen mu vždycky u konce balení přestává chutnat a jak najedem na jiné, tak je to výrazně lepší.poki píše:A jak to snáší bříško?Trochu se toho bojíma,le myslím že ta naše cácorka taky bude dost vybíravá
mlíka střídáme po jednom balení![]()
tak naše princeznička došla k tomu,že jedno krmení papá z lahvičky Nuk a druhé z lahvičky Mam.Jen v noci jí je to jedno
Takže mám pro jistotu u krmení lahvičku v záloze a při nejhorším přelívám
![]()
to by mě zajímalo,co se těm pinďům honí hlavičkama
Tak to je taky dobrý. Co bysme pro naše zlatíčka neudělali.