Nechtná mu mlíčko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2858
24.11.10 22:25

Holky a nemůže mu něco být?Pořád nad tím musím přemýšlet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
25.11.10 09:14

Dcera to tak taky mela. Kolem 4. mesice zacala odmitat Nutrilon, tak jsme na radu Mudr. presli na sunar (ja sladky). Nejaky cas to bylo zas ok a mala pila pekne, ale zhruba po mesici se vse vratilo do starych koleji a mala vypila cca 60 ml pri jednom krmeni :roll: Vzdycky mela za chvili zase hlad, ale proste vic jak tech 60 jsem do ni nedostala. Tak jsme krmili casteji po malych davkach… Za cas se to zase srovnalo…takze vydrz, zas bude lip.
I kdyz je pravda, ze my u ni s jidlem bojujem doted :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
25.11.10 14:51

mlíka střídáme po jednom balení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
25.11.10 19:47
Winky píše:
Dcera to tak taky mela. Kolem 4. mesice zacala odmitat Nutrilon, tak jsme na radu Mudr. presli na sunar (ja sladky). Nejaky cas to bylo zas ok a mala pila pekne, ale zhruba po mesici se vse vratilo do starych koleji a mala vypila cca 60 ml pri jednom krmeni :roll: Vzdycky mela za chvili zase hlad, ale proste vic jak tech 60 jsem do ni nedostala. Tak jsme krmili casteji po malych davkach… Za cas se to zase srovnalo…takze vydrz, zas bude lip.
I kdyz je pravda, ze my u ni s jidlem bojujem doted :roll:

on sní tak tak 80ml max 120ml ale klidne tri hodiny vydrzi nekdy i dele..on ma teda z ceho brat…ma 9,5kg ve č,5mesicich.) doufam, ze se to srovna…strasnej boj :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
25.11.10 19:53

je divné ale, že mlíčko nechce a čaj si dá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
25.11.10 20:06
poki píše:

A jak to snáší bříško?Trochu se toho bojíma,le myslím že ta naše cácorka taky bude dost vybíravá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
25.11.10 20:13
petrusepetrus píše:
poki píše:
A jak to snáší bříško?Trochu se toho bojíma,le myslím že ta naše cácorka taky bude dost vybíravá

Bříško úplně v pohodě, nikdy netrpěl ani prdíkama, ani žádné jiné problémy. Jen mu vždycky u konce balení přestává chutnat a jak najedem na jiné, tak je to výrazně lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
27.11.10 13:29
poki píše:
petrusepetrus píše:
poki píše:
Bříško úplně v pohodě, nikdy netrpěl ani prdíkama, ani žádné jiné problémy. Jen mu vždycky u konce balení přestává chutnat a jak najedem na jiné, tak je to výrazně lepší.
:lol: :-D tak naše princeznička došla k tomu,že jedno krmení papá z lahvičky Nuk a druhé z lahvičky Mam.Jen v noci jí je to jedno 8-o Takže mám pro jistotu u krmení lahvičku v záloze a při nejhorším přelívám :pankac: :zed: to by mě zajímalo,co se těm pinďům honí hlavičkama :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
27.11.10 15:55
petrusepetrus píše:
poki píše:
petrusepetrus píše:
poki píše:
Bříško úplně v pohodě, nikdy netrpěl ani prdíkama, ani žádné jiné problémy. Jen mu vždycky u konce balení přestává chutnat a jak najedem na jiné, tak je to výrazně lepší.
:lol: :-D tak naše princeznička došla k tomu,že jedno krmení papá z lahvičky Nuk a druhé z lahvičky Mam.Jen v noci jí je to jedno 8-o Takže mám pro jistotu u krmení lahvičku v záloze a při nejhorším přelívám :pankac: :zed: to by mě zajímalo,co se těm pinďům honí hlavičkama :think:

Tak to je taky dobrý. Co bysme pro naše zlatíčka neudělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová