Začala jsem brát Utrogestan

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6238
11.2.20 07:49

@Darina K. Tak jsi měla ovulaci později že teprve 4+3? Vždyť to ani doktor na utz nevidí a potvrdí to jen z krve ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
11.2.20 08:48
@Michaela02993 píše:
@Darina K. Tak jsi měla ovulaci později že teprve 4+3? Vždyť to ani doktor na utz nevidí a potvrdí to jen z krve ne?

Ja nejsem ta která by si hlídala ovulaci, proste jsme to zkoušeli.
Na utzv nebylo ještě nic videt.
Podle krve hodnoty 209

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
11.2.20 08:52

@Darina K. No s 2 týdenním zpožděním by na utz mělo něco být pokud nebyla ovulace později. Pak je dokonce těžké říct „jsem 4+3“ spíš, proto mi to nějak nešlo do hlavy když to je sotva termín ms ;) omlouvám se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
11.2.20 09:12
@Michaela02993 píše:
@Darina K. No s 2 týdenním zpožděním by na utz mělo něco být pokud nebyla ovulace později. Pak je dokonce těžké říct „jsem 4+3“ spíš, proto mi to nějak nešlo do hlavy když to je sotva termín ms ;) omlouvám se ;)

Podle měsíčků jsem dnes 4+5

Což prý na ultrazvuku ještě nebývá vidět
Ale hodnota hcg i tomuto týdnu odpovídá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
11.2.20 09:15

@Darina K. Nějak se v tom očividně nevyznám, já vždy měla za to že 4tt odpovídá zrovna době ms, ale očividně v tom mám pěkný guláš. Díky za upřesnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
14.2.20 06:02

Ahojky tak po UTZV vim, ze těhotenství je tam kde má byt, v děloze. Podle měsíčků jsem 5+0 a na UTZV byl zatím viděn pouze gestacni váček.
Za týden jdu na kontrolu. Hcg zatím roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
14.2.20 07:15

@Darina K. Tak to je super, gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.22 19:22

Oživení diskuse

Zdravím :mavam: první cyklus užívám utrogestan. Nezabadim, ale polykam. Hned mě začala bolet prsa, závratě (dovezla jsem se, že je to normální). Nicméně se mi ale objevil i hojný bílý výtok, tak nevím, zda to může také způsobovat :nevim: Cyklus byl pravděpodobně anovulacnimi a zánětem to není, nic nepálí, neboli, nesvedi. Normálně se mi po ovulaci objevil pár dní před ms. Ale ovulace nejspíš nebyla a do ms zbývá ještě tak 10 dní :roll: a začíná mě bolet břicho jako před ms.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa