Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Darina K. Tak jsi měla ovulaci později že teprve 4+3? Vždyť to ani doktor na utz nevidí a potvrdí to jen z krve ne?
@Michaela02993 píše:
@Darina K. Tak jsi měla ovulaci později že teprve 4+3? Vždyť to ani doktor na utz nevidí a potvrdí to jen z krve ne?
Ja nejsem ta která by si hlídala ovulaci, proste jsme to zkoušeli.
Na utzv nebylo ještě nic videt.
Podle krve hodnoty 209
@Darina K. No s 2 týdenním zpožděním by na utz mělo něco být pokud nebyla ovulace později. Pak je dokonce těžké říct „jsem 4+3“ spíš, proto mi to nějak nešlo do hlavy když to je sotva termín ms
omlouvám se ![]()
@Michaela02993 píše:
@Darina K. No s 2 týdenním zpožděním by na utz mělo něco být pokud nebyla ovulace později. Pak je dokonce těžké říct „jsem 4+3“ spíš, proto mi to nějak nešlo do hlavy když to je sotva termín msomlouvám se
Podle měsíčků jsem dnes 4+5
Což prý na ultrazvuku ještě nebývá vidět
Ale hodnota hcg i tomuto týdnu odpovídá
@Darina K. Nějak se v tom očividně nevyznám, já vždy měla za to že 4tt odpovídá zrovna době ms, ale očividně v tom mám pěkný guláš. Díky za upřesnění
Ahojky tak po UTZV vim, ze těhotenství je tam kde má byt, v děloze. Podle měsíčků jsem 5+0 a na UTZV byl zatím viděn pouze gestacni váček.
Za týden jdu na kontrolu. Hcg zatím roste.
Zdravím
první cyklus užívám utrogestan. Nezabadim, ale polykam. Hned mě začala bolet prsa, závratě (dovezla jsem se, že je to normální). Nicméně se mi ale objevil i hojný bílý výtok, tak nevím, zda to může také způsobovat
Cyklus byl pravděpodobně anovulacnimi a zánětem to není, nic nepálí, neboli, nesvedi. Normálně se mi po ovulaci objevil pár dní před ms. Ale ovulace nejspíš nebyla a do ms zbývá ještě tak 10 dní
a začíná mě bolet břicho jako před ms.