Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chtěla jsem se zeptat jestli někdo nevíte co to může být. Alergie žádné nemívám. Šíleně mne svědí dlaně již druhý den.
Ahoj.. Muze byt i těhotenská cholestaza, zajdi s tim k dr., zkontroluje jaterni testy odberem krve.
@Ljucy aha, tak to vůbec neznám. Odpoledne teda radši skočím na pohotovost
Určitě běžte k lékaři. Muže to být opravdu cholestáza a ta je závažná. Odeberou vám krev a bude jasno.
Ahoj. Mě nejdříve začalo svědit břicho a stehna a pak se v noci přidaly dlaně a chodidla. Měla jsem vysoké jaterky a vyvolávali mi po 2 dnech porod, ale byla jsem už na začátku 37. týdne.
@Luciet2 píše:dobře uděláte. Neodkládejte ani na zítra!!!
@Ljucy aha, tak to vůbec neznám. Odpoledne teda radši skočím na pohotovost
Ahoj, ja to taky mela cca tri mesice pred porodem. Zacali me svedit nohy, slapy, ruce a dlane. Doktorka mi udelala jaterni testy, dostala jsem nejake leky a musel do porodu drzet jaterni dietu. Ale nebylo to tak strasne.
Rodila 9dni pred terminem.
@Tardulka no zatím to mám jen občas přes den. Ne celý den. Nevím abych to zbytečně nějak moc neřešila.
Kdybys měla ty jaterky vysoké, tak je to celkem průser. Ohrožuje to hlavně mimčo.
Tak kolem oběda to přestalo a zatím nic…tak to asi nechám až na poradnu jdu tam 30.1
@Luciet2 určitě to tak dlouho nepodkládej zavolej aspoň svýmu Dr. co se děje. Taky jsem to měla ze začátku sem tam. Doktor tenkrát říkal, že jsem přišla včas a stačilo brát léky na podporu jater.
@Luciet2 Mě ruce svědily jen v noci, přes den jen občas a byl to velký problém, protože mi ty hodnoty lezly rychle nahoru. Já bych si opravdu na tu krev zašla aby nebyl nějaký průser.
30.1. je teda dle me za dlouho… Šla bych hned, nekdy vyvolávají porod, aby ta játra nezatěžovala mimčo. Určitě bych neotalela, i kdyby to mela byt kravina ve finale.
Tak jsem dneska byla udělali mi UTZ mimca atd…zadnou krev mi nikdo nevzal. Teďka mě zacly svědit předloktí:(