Začátky s Nuvaringem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14376
4.7.19 10:23

Nespravilo, byla jsme vyprahlá jak Sahara a byl mi pak úplně k ničemu. O sex jsem neměla vúbec zájem. Po půl roce jsem ho vysadila a chuť se vrátila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74219
4.7.19 10:26

Mela jsem vedlejsi ucinky, krouzek mi nesednul. Po tydnu musel ven a vyhodit.
Presla jsem na Evra naplasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
4.7.19 11:21

Podle mého názoru ti nesedl a měla by jsi se u gynekoložky poradit o jiné antikoncepci.
Kroužek mi sedl, neměla jsem žádné vedlejší účinky. Pak jsem se rozhodla že chci pilulky a u těch prvních jsem měla podobné problémy jako ty.Po týdnu jsem si nechala předepsat jiné prášky. A vše bylo OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.19 11:22

Já to vydržela asi rok?? Pak jsem to také přestala užívat, chuť na sex nulová, motáni hlavy, špatně od žaludku, ani mě nenapadlo že by to mohlo být od toho, předtím jsem brala asi 5 let ha v tabletách a asi před měsícem jsem se konečně odhodlala, se na to vyprdnout úplně,… Nepopsatelny pocit, v životě už to nechci vidět :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3
5.7.19 00:41

Moc vám děkuju za odpovědi :) zkusím ještě počkat a při nejhorším ho prostě dám pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.10.19 14:26

Zdravím, bude to teď měsíc co kroužek používám a ve středu jde pryč, kvůli menstruaci. Docela se na to těším protože si přijdu taková bez nálady, protivná a negativní😏A přijdu si unavená… přejde to? :nevim: jinak v kroužku budu pokračovat dál. Jinou antikoncepci nechci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.10.19 14:28

Zdravím, bude to teď měsíc co kroužek používám a ve středu jde pryč, kvůli menstruaci. Docela se na to těším protože si přijdu taková bez nálady, protivná a negativní😏A přijdu si unavená… přejde to? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.11.19 11:18

Zapomněla jsem ho vytáhnout

Zdravím, minuly čtvrtek (dneska je pondělí) jsem si měla vytáhnout kroužek ale zapomněla jsem :zed: :zed:.. mám si ho vytáhnout teda dneska (pondělí) a dát si nový zase normálně ve čtvrtek jak by to být mělo.. nebo ve čtvrtek vytáhnout, jak jsem si měla nasadit ten nový? 8o :zed: Prosím o radu!🙏🏽 🙏🏽 🙏🏽

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí