Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No, to byla celkem hloupost. Bohužel šance na otěhotnění tady je a ne malá. Tak teď už se můžeš jen modlit…
To je směšné co, ano šance na otěhotnění je, a šance narozhození cyklu také
Takze jsi vynechala 3tablety v prvnim tydnu?
to jukni do pribaloveho letaku a mas tam presne napsano, co se stane ![]()
Dobrý den, chci se zeptat, došla mi antikoncepce a lékařka má 3 dny dovolenou. Co mám dělat? Mám strach. ![]()
@Eva Pechouckova píše:
Dobrý den, chci se zeptat, došla mi antikoncepce a lékařka má 3 dny dovolenou. Co mám dělat? Mám strach.
Mě jí v lékárně „půjčili“ na občanku. Pak jsem musela dodat recept.
@Anonymní píše:
@1mila2 v druhem platu první tři
Jestli v druhem platu, nebo 10tem je uplne jedno. Jestli je teda neberes porad v kuse, ale to bys neresila prodlouzeni pauzy. Nekomu naskoci normalni cyklus hned po vysazeni antikoncepce. V pribalovem letaku se pise, ze kdyz vynechas tabletku v prvnim tydnu, tak se mas chranit i jinak.
@Anonymní píše:Šance otěhotnění tam je dost velká, ale třeba budeš mít štěstí a miminko z toho nebude.
Ahoj prodloužila jsem si pauzu o tři dny možná čtyři po prvním platu používání bez chyb všechny tablety jsem si vzala a potom měla tuhle chybnou pauzu, a 8 den pauzy jsem měla nechráněný sex. Jaká je šance na otěhotnění a je to velký problém v rozhození cyklu?
Ahoj prodloužila jsem si pauzu o tři dny možná čtyři po prvním platu používání bez chyb všechny tablety jsem si vzala a potom měla tuhle chybnou pauzu, a 8 den pauzy jsem měla nechráněný sex. Jaká je šance na otěhotnění a je to velký problém v rozhození cyklu?