Kdy z nočníku na záchod

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4417
24.6.13 10:27

Taky řeším jak to bude ve školce, my jsme teda měli pleny dost dlouho skoro do těch 3 let.ale pak to šlo rychle…na nočník si dojde v pohodě sama, ale vůbec nehlásí, že půjde čůrat - prostě si dojde na nočník stáhne kalhoty, vyčůrá, zase se oblékne. Tak taky nevím jak ve školce :nevim:
A na velký záchod musí jedině se mnou, na redukci chodit nechce, takže ji přidržuji na velkém, aby tam nespadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
24.6.13 10:34

U nás říkaly učitelky že prvňáčci si hlásí učitelce…myslím že když jim to vysvětlí učitelka že jí mají říkat tak že říkat budou…učitelka je přeci jen jiná autorita než mamina :lol: u nás chodí na záchod na stojáka a buď jak tam letí tak za běhu na mě volá mamí jdu čůrat nebo pak jen oznámí že už byl :mrgreen:…v tomhle to mají kluci jednodušší že nemusí sedat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
24.6.13 13:26
@cizova píše:
@3HE tak můj má 3ačtvrt a taky preferuje nočník…zvlášť když je na něj zvyklý i na spaní :nevim: ono jak půjde do školky tak se v „davu dětí“ rychle(spíš okamžitě) naučí že ve školce se chodí na záchod a postupně si to tak vžije že bude chtít i doma

Tak to nechám být a určitě to taky tak nějak půjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
24.6.13 13:27

No a co čůrání venku? Ona pořád nechápe, že si má držet kalhotky a načůrává si v dřepu do nich :roll: :cert:

A co spaní bez plen? v noci ještě má :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
24.6.13 13:35

My sme odplenkovali přes noc cca před necelými 2měsíci je schopný vypít klidně přes litr- dva tekutin takže docela oříšek…při ukládání xkrát vysvětlování o rožnutí a čůrání do nočníku, nachystaná deka(na přehození přes postel když se počůrá ábych nemusela převlíkat i postel, nachystané náhr. pyžamo sem tam se stalo že se počůral i 3krát ze noc :roll: každý den prát prostěradla deku a pyžama :cert: ale už měsíc je v pohodě vydrží kolikrát i celou noc nečůrat a jde až ráno nehoda max. 1× týdně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
24.6.13 13:36

@3HE z kalhotkama neporadím…u nás řešíme spíš problém že si zapomene zvednout tričko při čůrání takže čůrá skrz triko :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
24.6.13 13:38

@3HE teď koukám že si z oder :D já mám babičku v mankovicích(teď sme tam byli týden co byly ty horka) a v odrách sem 5let „studovala“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
24.6.13 15:39

@3HE na plenku na noc ma narok do 5 let nebo to muzes delat tak, jak se delalo pred lety, budes si to od syna pamatovat-vysazovat i v noci…ale to padnes za chvili, mas jeste mimco.
Leda kdyz kojis nebo tak kolem Vojtiska tak dat malou vycurat…
A uz na to nemam, jsem lina a nechavam to osudu, čas má. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
24.6.13 18:41

@cizova a kolik mu bylo před dvěma měsíci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
24.6.13 18:45
@Ivoka píše:
@3HE na plenku na noc ma narok do 5 let nebo to muzes delat tak, jak se delalo pred lety, budes si to od syna pamatovat-vysazovat i v noci…ale to padnes za chvili, mas jeste mimco.
Leda kdyz kojis nebo tak kolem Vojtiska tak dat malou vycurat…
A uz na to nemam, jsem lina a nechavam to osudu, čas má. :oops:

no, já to asi nechám na ní… až přijde „její“ čas, tak to samo půjde. ona má zatím problém to uhlídat i ve dne… nevím, proč :nevim: a to byla na látkovkách, že prý se odplenkovávají lépe… bla, bla, bla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
24.6.13 22:53

Malá měla pleny do 3 let…pak najednou během týdne byla bez nich, a ted po měsíci a něco jsme i bez plen na noc…
venku ji musím přidržet, sama si na bobek nesedne…
A s tou školkou bude problém v tom, že ještě moc nemluví - rozhodně nepřijde za učitelkou a neřekne já chci čůrat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
25.6.13 07:40

@3HE byly mu 3 a týden(možná dva), už delší dobu sem věděla že se většinou do pleny vyčůrá až ráno po probuzení tak sme to prubli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
25.6.13 07:52

@cizova aha, takže to má Esterka teďka - 3roky a dva týdny… ona se do plenky v noci ještě normálně budí… na čůrání přes den je spolehlivá teprve tak dva měsíce, jinak jsem ji musela dot hlídat a doauta a na ven byla plenka pořád, jinak jsem musela s sebou tahat min. dvoje náhradní oblečení ato mě fakt nebavilo.

V noci ji z postele tahat nebudu - stejně to dítě ani neví, že čůralo… nechám to na ní, až uvidím, že ta plínka bývá do rána suchá, tak to taky zkusíme… já myslím, že to dítě to tak nějak pochopí, že snad nebude čůrat do plenky, až do první třídy… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
25.6.13 07:52
@mom.kri píše:
Malá měla pleny do 3 let…pak najednou během týdne byla bez nich, a ted po měsíci a něco jsme i bez plen na noc…
venku ji musím přidržet, sama si na bobek nesedne…
A s tou školkou bude problém v tom, že ještě moc nemluví - rozhodně nepřijde za učitelkou a neřekne já chci čůrat :nevim:

Jo, tak ta naše je ukecaná jako Palacký… ale, že chce čůrat, to neřekne… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
25.6.13 12:47

@3HE náš byl bez pleny od 18měsíců a spolehlivě bez nehod před druhým rokem takže držení už měl dost natrénované aby zvládl přečkat noc, případně se vzbudit na čúrání a zajít si. i tak to byl boj ale jakmile sem jednu noc plenu nedala tak už ji zpět nechtěl ikdyž se počůrával…ale i když se počůral v noci tak byl i na nočníku takže šlo o to že se nevzbudil na nutkání protože tvrdě spal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze