Kdy z nočníku na záchod
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Renčo, to přijde samo, neboj
Buď ráda, že kaká aspoň do nočníku
Náš Míša čůrá i kaká do nočníku, ale byl to boj, ho dostat aspoň na ten nočník
Starší děti začaly chodit na záchod až kolem 4 nebo těsně po 4. roce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no já to vidím,že přibalím na dovču radši nočník.Chlap bude nadávat ale co…to musí pochopit…jinak jsem ráda, že to příjde samo ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj! Já jsem koupila dětské prkénko na záchod - vybral si ho Kubík (3,5) sám, takže na něj pak začal chodit docela brzy…
Ale chce to čas, on si zvykne
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak my si taky vybrali dětské prkýnko sami, takže se s ním o to dřív skamarádil, ale s kakáním je to ještě takové všelijaké. do záchodu se podařilo zatím jednou, ale jde to tam aspoň zkusit. Protože se těší, že když se podaří, tak se prý pochlubí tatínkovi, až dojde z práce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bud ráda že chodi na nočník od švagrové malá chodí čurat na nočník nebo na záchod ale kadit kadí do plenky jinak nechce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, naše Anežka na záchod taky nechce. Čůrat NĚKDY ano, ale kakat ne. Nedávno jsem kupovala cestovní nočník, ale i proto, že ho snad využijem při učení na nočník u Anežky. Dá se použít i jako redukce na záchod, tak to Anežka jednou zkusila, ale pak zas jedině na nočník
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Renca127 píše:
no já to vidím,že přibalím na dovču radši nočník.Chlap bude nadávat ale co…to musí pochopit…jinak jsem ráda, že to příjde samo
Proč by měl chlap nadávat?
Nočník váží málo a zase moc místa nezabírá. Dopravní prostředek ho uveze. My vozíme pod kočárem nočník stále - pro mladší dítě - všude, i ven, na hřiště, zatím se nijak jinak vyprázdnit nedovede.
Ze začátku jsem z toho měla divný pocit vytáhnout na hřišti nočník, když chce malá čurat, ale co, pro pohodlí dítěte vše ![]()
Co se týče původní otázky, taky bych to nehrotila, přijde to samo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od kdy vaše děti začaly chodit na záchod?
Tříletá chodí spolehlivě na noční, ale s tím záchodem je to složitější - než si tam dá redukci a schodek, tak je počůraná… když jí to tam nachystám, aby to měla jednodušší, i tak je to pro ni složité a většinou to nestihne. Už si odvykla na mě volat, sedla si na nočník a bylo to… s tím záchodem je to všechno složitější…
V září půjde do školky, tak by už měla začít chodit na záchod…
A ještě co se týká holčičí redukce - ona ji vždy přečůrá až ven…
Když koupím tu vyšší, tak si zase na záchod sama nesedne, ptž by nepřelezla přes ten hrb,,, tak nevím
I když, kluci taky musí přelézat ten hrb, že? ![]()
To jsou problémy…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš malej chodí na wc už teď někdy. Musí s asistencí. Sám by to taky zvládl, ale bojím se, že by si namlel a navíc mi rád roluje papír do wc
Zavelí e-e a vydrží no.
A s tím přečůráváním- u nás pomáhá víc roztáhnout nohy a pak to teče dolů
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE kluci si tam pindika pridrzi prstem, jinak by byl sekec mazec za pocuranej záchod od mámy ![]()
Jinak si myslim, ze je to v treninku, me se taky pripocuraval kdyz jsem nebyla dost rychla a nestahla vcas kalhoty, a ted i vydrzi, kdyz se mu chce v obchode nez vyjdem ven.
Navic ve skolc maji male zachody, redukce netreba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ve školkách mívají „malinké“ záchody tak tam to bude lépe stíhat…žádná redukce žádný schůdek…jinak já sice mám kluky ale starší když čůrá do záchodu při sezení(normálně stojí ale když třeba kaká) tak ho raději už posazuju více dozadu pak to teče kam má…když je moc vepředu tak je to všude jen ne v záchodě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ji učím, ať se předkloní… přečůrá ho, i když roztáhne nohy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cizova píše:
Tak ve školkách mívají „malinké“ záchody tak tam to bude lépe stíhat…žádná redukce žádný schůdek…jinak já sice mám kluky ale starší když čůrá do záchodu při sezení(normálně stojí ale když třeba kaká) tak ho raději už posazuju více dozadu pak to teče kam má…když je moc vepředu tak je to všude jen ne v záchodě
No, právě, že s nočníkem je samostatná,,, ale se záchodem jí musím pomáhat… a ona než si uvědomí, že už si nechodí sama, ale že mě musí volat, tak je to v kalhotkách
ale už by s nočníkem měla končit, ne? ve třech letech?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE tak můj má 3ačtvrt a taky preferuje nočník…zvlášť když je na něj zvyklý i na spaní
ono jak půjde do školky tak se v „davu dětí“ rychle(spíš okamžitě) naučí že ve školce se chodí na záchod a postupně si to tak vžije že bude chtít i doma
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky ,chci se zeptat.muj malý 3,5roku nechce chodit kadit na záchod,jen do nočníku.čurá normálně do záchodu,ale kadit nepujde,když jsme někde pryč,radši to drží,než aby sedl na záchod.nedá se to nějak naučit,nebo to příjde samo?