Zachránění vztahu s ex

anonym980
2.12.24 06:17

zachránění vztahu s ex

Ahoj, dá se nějak člověku vrátit láska? Je mi 16 a partnerovi 25 (narážky na věk jsou zbytečné), byli jsme spolu necelé čtyři měsíce. S partnerem jsme řešili problém, že neví, co cítí, a pak došel k tomu, že mě bere jako kamarádku, tudíž jsme se rozešli a momentálně jsme kamarádi, píšeme si, docela dost, dobré rano, dobrou noc, dost se o mě zajímá, sám řekl, že při “nejhorším” zůstaneme kamarádi, ovšem já ho stále miluju, a on to ví, sám ale řekl, že už nezvládne chodit na randíčka a podobně, ale na kávu klidně zajde, momentálně má zkouškové na vysoké, mám v plánu mu nabídnout vidět se ve středu a třeba jít na procházku nebo kávu, myslíte, že je to dobrý nápad?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
2.12.24 06:51
@anonym980 píše: Více

Ne. Proč se tak doprošuješ a ponižuješ? 8o Kdybys měla hrdost, neodepisovala bys mu a pokud by on měl zájem, tak by si tě našel a dokázal ti to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Simod
2.12.24 07:08

Přemýšlím, jak by tě měl ještě odmítnout, abys to pochopila.
Zbytečně se ponižuješ a jsi docela naivní… ale jsi mladá a časem na to přijdeš :kytka:

• Citovat
  • Upravit
anonym980
2.12.24 07:19

@unuděná takže ať se ozve on nebo nikdo

• Citovat
  • Upravit
919
2.12.24 07:22

Buď ráda, že ti napsal, že tě bere jako kamarádku a ne jako dítě. Neponizuj se, ani tu kamarádku bych mu nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35828
2.12.24 07:23

Už zase? Ne, nechce tě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4489
2.12.24 07:39

Neumí tě narovinu odmítnout, tak to hraje na kamarádství. Stejně to dřív nebo později vyšumí. Jsi mladičká a naivní.. ale neber to zle. :)
Ví, že vztah mezi vámi nemá smysl a nechává si zadní vrátka, když nebude mít někoho jiného. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
celkemspokojena
2.12.24 07:57

Ne, není to dobrý nápad, nechce tě a vnucováním to nezměníš. Ani základním další diskuze to nezměníš ;)
Nejlepší co můžeš udělat, utnout s ním veškerý kontakt, smířit se s tím, že je konec a přestat si dávat falešné naděje.
Jo, bude to bolet, ale tohle protahovaní konce je ve výsledku daleko horší.

• Citovat
  • Upravit
8491
2.12.24 08:02

Co očekáváš za jiné odpovědi, že zakládáš další diskuzi?
Nechce tě a jakmile se objeví nová, tak to psaní omezení ne-li ukončí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
2.12.24 08:06

Nedoprošovala bych se. Prostě s tebou být nechce a neumí to říct….
Navíc pokud je mu 25 a tobě 16, tak pro něj jsou už vztahy na jiné úrovni než pro 16. A to si o sobě můžeš myslet kdo ví jak nejsi vyspělá. 9 let neni moc. Ale to se “ztratí” až tobě bode kolem 20-25 a jemu 29-34.
Užívej si ještě mládí a na vážné vztahy máš čas, navíc až přijde ten “pravý” tak to poznáš.

• Citovat
  • Upravit
7296
2.12.24 08:14

No asi dostal rozum, jak ti má jinak ještě říct, že tě nechce? Kamarádku mu nedělej, budeš se akorát trápit. Nejde být kamarádi, když to nemají oba stejně a ty ho chceš. Prodlužuješ sama sobě trápení. Stejně to on řekl jen proto, že ti nechce úplně ublížit. Prostě je konec, bude jiný. On je vysokoškolák, zřejmě už bude končit, ty jsi v prváku, maximálně ve druhaku, devět let je v tomhle věku hodně. Kdyby ti bylo 20, jemu 29, je to něco jiného. Ale ty jsi ještě dítě na střední škole, tak mu asi za mě teda správně došlo, že to nemá budoucnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3713
2.12.24 08:14

Pokud jsou narážky na věk zbytečné, tak jsou zbytečné i jakékoliv rady. Tu držku si tedy nabij sama a pořádně, v lepším případě se ti rozsvítí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6380
2.12.24 09:00

Slecna uz se evidentne zrusila z emimina, ale tu stredu mela vymyslenou velmi sofistikovaně. Jak se rika, streda je ho tam treba. Vychytrala sikulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
2.12.24 13:10

Dobrý den,

uživatelka již není aktivní, uzamykám tedy diskuzi.

Hezký den

Jana :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí