Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, co asi. Kamaráda na baterky, manžela nebo studenou sprchu.
Přeci si kvůli vlhku ve spoďárech nezničíš rodinu.
A na nějakou dobu bych omezila kontakt.
@Lojzísek píše: Více
A když všechno selže, tak nahodit traktoristu
![]()
Nic. Muzes si snit. Predpokladam ze neplanujes prebrat 17lete neteri kluka a rozbit svou rodinu.
Klopotkova, Klopotkova
věř tomu že tebe nechce, má 17 a nebude chtít nějakou čtyřicítku
To že se ti začli líbit mladší muži je věkem.
Třeba v 16 se mi mladší muži taky nelíbili 🤣
Anonymní Klopotková a její ságy ze severu. ![]()
To musela být oslava - Klopotko manžel slintal po švagrové, bývalé finalistce Miss ze Zapletalovy éry, s kterou má dceru a Klopotko slintala po dvacetníkovi od neteře.
Co vůbec ten mladý vietnamský týpek z nehtového salónu s těhotnou manželkou, kterého si chtěla svádět? ![]()
A vůbec nevíme co dnes vařila tchyně k nedělnímu obědu… ![]()
@Vyzvědačka píše: Více
No, líbilo by se mi s ním si trochu užít. A to jsem na zajíce nikdy nebyla.
Hele lidi a kdo je ta Klopotkova, dost casto se tady na ni odkazujete 😂
@Eljasa píše: Více
Takovej neškodnej místní blázen, který svýma historkama baví půlku emimina ![]()
Pokud ho nezajímám, tak pročpo mně chtivě koukal, pomohl mi s nádobím do kuchyně, kde se mě i dotknul?
Nikdo z rodiny neví, že nejsem věrná.
Dobrý večer.
Včera jsme měli rodinnou oslavu u nás doma, kde se slavily narozeniny mého muže a syna.
Večer přišla neteř se svým přítelem, který je od ní o 4 roky starší, jemu je 21 let. Jsou spolu asi čtvrt roku a viděla jsem ho poprvé.
On se mi strašně moc líbí, asi i já jemu, protože po mně pořád tak jaksi chtivě pokukoval.
Mně je 41 let, jsem oproti němu stará rašple, mohla bych být věkově i jeho matka, mladší muži se mi nikdy nelíbili, když už, tak spíše starší. On na svůj věk vypadá a je přesně můj typ.
Když jsem šla do kuchyně sklidit talíře, tak se hned nabídl, že mi pomůže a tam se mě jak kdyby nechtěně dotknul.
Pořád na něj od včerejšího večera myslím. Dlouho mě nikdo tak neokouzlil.
Nikdy jsem tohle nezažila, takovou obrovskou přitažlivost a nevím, co s tím.
Anonym, děkuji.