Zachránila nevěra manželství?

Anonymní
14.7.20 20:42

Zachranila nevera manzelstvi?

Dobry vecer, mozna troufaly dotaz ale ja uz nevim. S muzem jsme nejakych 9 let. Zatim bez deti. Manzel dela od nevidim do nevidim, a kdyz uz prijde domu tak se po mne akorat vozi a hazi na mne problemy sveta. Dneska bylo k veceri sladke jidlo, dala jsem k tomu zmrzlinu a zase vsechno spatne. Vcera mne sjel ze muzu za to ze ho boly hlava. Ale ze dela dny v kravalu a k tomu ma pusteny radio na plny koule, to ten problem neni. Nedokaze mne uz pomalu ani vnimat. Nekdy mu ujede sproste slovo na moji osobu nebo prasti dlani do stolu, kdyz po nem chci uplnou banalitu, treba dolig olej do sekacky. Prijede, naji se, a jde bud na pocitac nebo spat. O nejake puse nebo pohlazeni neni vubec rec. Kdyz ho libnu v posteli ja tak zase prupovidky. Sex? Temer nulovy, max o vikendu ale ze bych ja z toho mela extra pozitek to se rict neda… nedavno jsem mela svatek a napsal mi ex, teda ex ve slova smyslu ze jsme se asi rok schazeli na rande co koncila sexem, vratil se po trech letech do cr a rad by mne pozval na sklenicku. Vim ze ho muz nezna, nevidel, a ja si od te smsky furt predstavuju divocinu v posteli s nim, nemuzu na nej prestat myslet, touzim po chlapskem doteku, trosku po pozornosti Kamaradka ta rika at do toho jdu, ze dobre provedena nevera muze byt pro manzelstvi vzpruha. Na jednu stranu jsem rozhodnuta pro schuzku a na druhou ve mne hloda cervicek, ze by to manzelovi bylo uplne jedno a to by mne asi ranilo uplne nejvic. Proste nevim co delat. Zachranila nekomu nevera vztah?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10680
14.7.20 20:47

Tak k tomu, ze si nevěrou zachránis manželství, bych se moc neupinala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3324
14.7.20 20:49

Podle popisu bych řekla, že váš vztah žádná nevěra nezachrání. Děti nemáte. Není škoda spolu ztrácet čas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
14.7.20 20:51

Ne, nezachrani.
Na tvem miste bych si precetla neco o domacim nasili. Mam pocit, ze k nemu mate nakroceno. Nebo se te tvuj manzel takto zkousi zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
14.7.20 20:55

Pokud nemáte děti, tak bych se na takové manželství vykašlala. Nepíšeš, že by si na něm byla nějak finančně závislá, tak co řešit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.20 20:57

Fajn, takže chlap, se kterým jsi měla bezva sex, tě chce vidět. Ty se s ním vyspíš, užiješ si jeho doteky, polibky,…
Stát se může toto:
Zabouchneš se do milence, takže ti bude jedno, že je tvůj manžel naštvaný, že na tebe nemá čas. Přestaneš po něm toužit. Začneš toužit po milenci, budeš chtít být s ním a rozhodně nezačneš pracovat na vztahu s manželem. Akorát ho necháš volně plout.
Tvoje supr kámoška tě hecuje, ať jdeš do toho, protože podle její naivní představy začne tvůj manžel přemýšlet, proč už nechceš sex, začne za tebou dolézat a bude mu divné, že jsi tak celkově odtažitá? A tohle bude jako vzpruha pro manželství? Není to spíš o tom, že kámoška čuchá senzaci?
Navíc kámoška o tom bude vědět a může tě kdykoliv práskonout manželovi, připadně mu začít dělat vrbu.
Takže rada na závěr: pokud chceš podvádět, tak se o tom hlavně nevykecávej všem okolo, aby o tom všichni věděli a mohli tě kdykoliv potopit. :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
14.7.20 20:58

Jděte od sebe. Nemáte děti, takže je to o poznání snadnější

• Citovat
  • Upravit
3533
14.7.20 21:05

Že nevěra zachrání manželství - to je takové… kamarádovi kamaráda se to stalo.

Tvoje manželství nevěra nezachrání. A už vůbec ne nevěra s tímhle.

Šanci by to mělo, kdyby to byl nějaký náhodný člověk, kdy ty si uvědomíš, co doma máš a začneš se doma víc snažit.
Ale chceš vůbec tohle zachraňovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
14.7.20 21:08
@Anonymní píše:
Dobry vecer, mozna troufaly dotaz ale ja uz nevim. S muzem jsme nejakych 9 let. Zatim bez deti. Manzel dela od nevidim do nevidim, a kdyz uz prijde domu tak se po mne akorat vozi a hazi na mne problemy sveta. Dneska bylo k veceri sladke jidlo, dala jsem k tomu zmrzlinu a zase vsechno spatne. Vcera mne sjel ze muzu za to ze ho boly hlava. Ale ze dela dny v kravalu a k tomu ma pusteny radio na plny koule, to ten problem neni. Nedokaze mne uz pomalu ani vnimat. Nekdy mu ujede sproste slovo na moji osobu nebo prasti dlani do stolu, kdyz po nem chci uplnou banalitu, treba dolig olej do sekacky. Prijede, naji se, a jde bud na pocitac nebo spat. O nejake puse nebo pohlazeni neni vubec rec. Kdyz ho libnu v posteli ja tak zase prupovidky. Sex? Temer nulovy, max o vikendu ale ze bych ja z toho mela extra pozitek to se rict neda… nedavno jsem mela svatek a napsal mi ex, teda ex ve slova smyslu ze jsme se asi rok schazeli na rande co koncila sexem, vratil se po trech letech do cr a rad by mne pozval na sklenicku. Vim ze ho muz nezna, nevidel, a ja si od te smsky furt predstavuju divocinu v posteli s nim, nemuzu na nej prestat myslet, touzim po chlapskem doteku, trosku po pozornosti Kamaradka ta rika at do toho jdu, ze dobre provedena nevera muze byt pro manzelstvi vzpruha. Na jednu stranu jsem rozhodnuta pro schuzku a na druhou ve mne hloda cervicek, ze by to manzelovi bylo uplne jedno a to by mne asi ranilo uplne nejvic. Proste nevim co delat. Zachranila nekomu nevera vztah?

a proč chces takovýhle strasny vztah nevztah zachranovat? jeste nemate ani deti a už je to uplne na ho.no…mě třeba nevera vztah zachranuje…ale my mame deti a proto te vztah zachranit chci… kvuli detem. nemit deti tak tradaaaaa… :palec: :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
14.7.20 21:14

Spíše bych se zeptala sama sebe,, k čemu ho vlastně mám? ". Nutí Tě někdo žít s takovým člověkem, který Ti dává do života spíše negativa? Nenutí. Nevěrou bych nic nelepila. Víš co bych udělala? Na týden bych někam vypadla srovnat si myšlenky ( na chatu, chalupu, k rodičům, prostě někam, dle Tvých možností, kde se uklidníš a nebude Tě nikdo prudit). Týden bych věnovala jenom sobě, žádné kontaktování manžela nebo potencionálního milence, srovnala bych si to v klidu v hlavě… :nevim:. Začni od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
14.7.20 21:17

Nebylo by lepší, to cos nám sem napsala říct manželovi? Popovídat si o tom všem?? Pokud s ním být nechceš a vlastně nemusíš, tak se klidně s ex sejdi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59475
14.7.20 21:18

Spíš bych řešila jestli v takovém vztahu chci vůbec být. Pokud by se nevěra provalila tak další hřebík do rakve ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
14.7.20 21:18
@Anonymní píše:
Dobry vecer, mozna troufaly dotaz ale ja uz nevim. S muzem jsme nejakych 9 let. Zatim bez deti. Manzel dela od nevidim do nevidim, a kdyz uz prijde domu tak se po mne akorat vozi a hazi na mne problemy sveta. Dneska bylo k veceri sladke jidlo, dala jsem k tomu zmrzlinu a zase vsechno spatne. Vcera mne sjel ze muzu za to ze ho boly hlava. Ale ze dela dny v kravalu a k tomu ma pusteny radio na plny koule, to ten problem neni. Nedokaze mne uz pomalu ani vnimat. Nekdy mu ujede sproste slovo na moji osobu nebo prasti dlani do stolu, kdyz po nem chci uplnou banalitu, treba dolig olej do sekacky. Prijede, naji se, a jde bud na pocitac nebo spat. O nejake puse nebo pohlazeni neni vubec rec. Kdyz ho libnu v posteli ja tak zase prupovidky. Sex? Temer nulovy, max o vikendu ale ze bych ja z toho mela extra pozitek to se rict neda… nedavno jsem mela svatek a napsal mi ex, teda ex ve slova smyslu ze jsme se asi rok schazeli na rande co koncila sexem, vratil se po trech letech do cr a rad by mne pozval na sklenicku. Vim ze ho muz nezna, nevidel, a ja si od te smsky furt predstavuju divocinu v posteli s nim, nemuzu na nej prestat myslet, touzim po chlapskem doteku, trosku po pozornosti Kamaradka ta rika at do toho jdu, ze dobre provedena nevera muze byt pro manzelstvi vzpruha. Na jednu stranu jsem rozhodnuta pro schuzku a na druhou ve mne hloda cervicek, ze by to manzelovi bylo uplne jedno a to by mne asi ranilo uplne nejvic. Proste nevim co delat. Zachranila nekomu nevera vztah?

Drahá, máte ten nadpis špatně. Ve Vašem případě by mělo být, že Vás snad zachrání od toho současného manželství, v kterém zatím ještě úplně nesmyslně zůstáváte, ačkoliv už jste měla být dávno pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4833
14.7.20 21:27

Myslím, že nevěra manželství nezachrání. I kdyby se manžel po zjištění tvé nevěry probral a choval se k tobě jak si přeješ, už ti těžko bude věřit.
Pokud ti manžel nedává to, co od vztahu potřebuješ, odejdi od něj a pak si někoho hledej.
Podvádět partnera, přijde mi to vůči němu nedůstojné a od tebe slabošství. Je to, ale jen můj osobní názor. Nesoudím tě. Těžko žít s mužem, který se takhle chová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.20 21:53

@axelina protoze takovy zacal byt az kvuli korone, zavreli mu ze dne na den dilnu, pak po par tydnech kdyz se otevrela tak sileny napor, kazdy chtel prezout auto, tak se vracel o pulnoci, pak na sestou znova. Ja byla doma temer tri mesice, kdyz nepocitam ze jsem nekdy rano chodila varit hotovky. Takze oboum na cas vybouchly nejake penize, tak z toho mel rapla. Chci to zachranit protoze predtim byl milionovej chlap, co mi masiroval nohy po praci, pripravoval koupele, romanticka prekvapeni. Na pristi jaro jsme se chteli zacit snazit o mimino. A ted je z nej uplne jinej chlap a ja nevim jestli takovy nezustane, jeste dodavky ze zahranici maji zpozdeni a uz mi taky vmetl do tvare, ze za to muzu ja :( zakladatelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky