Začíná pochybovat
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Dle mě má už jinou! Protože chlap, když napíše, že začíná pochybovat, je v tom 100% jiná. A ty hádky jsou jen důvod k tomu, aby on si omluvil, že tě opustí kvůli jiné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nechci být zlá, ale mě připadá, že přítel s tím zvířetem měl
pravdu. On je nevychovaný, ale tvoje chování se mi taky nelíbí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Z tvého psaní mám stejný dojem jako @Blekota - že někoho má.
Rozhodně bys to, že ti nadává do krav a navíc zcela neoprávněně,
ignorovat neměla. Máš přeci svoji cenu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Vykasli se na nej a ignoruj. Bud prileze nebo ne. Ale bud pripravena na vsechno radeji…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jestli máš ignorovat, že tě nazval krávou? Jistě - to je přeci úplně normální láskyplné oslovení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@caacorka píše:
Ignorace, mysleno nepsat mu - nevolat mu…
Jj takhle jsme to myslela,ignorovat tu smsku
@Blekota píše:
Dle mě má už jinou! Protože chlap, když napíše, že začíná pochybovat, je v tom 100% jiná. A ty hádky jsou jen důvod k tomu, aby on si omluvil, že tě opustí kvůli jiné…
Já si nemyslím, že má jinou..Telefon nechává ležet, i mu čtu smsky. U telefonu víc není a jsme spolu často a opravdu mi to k němu nejde, rozešel by se hned, to jsem si jista
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Já si nemyslím, že má jinou..Telefon nechává ležet, i mu čtu smsky. U telefonu víc není a jsme spolu často a opravdu mi to k němu nejde, rozešel by se hned, to jsem si jista
To je strašně trapný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Pokid je to tak jak pises a jsi si jim jista, tak ted - Chce te potrapit…
chce te podusit… klasicka reakce chlapa, slabocha, ktery se neumi chovat
k zensky… a on ze je vychovany? Kdyby byl, tak si nejdriv desetkrat rozmysli
co ti rekne, nez to z huby vypusti!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@hanka.br. píše:
To je strašně trapný.
Samozřejmě když on chce-myslela jsem to tak, že nepatří k mužům co mají na telefoně heslo
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Blekota píše:
sdilim nazor. bohuzel mam stejnou zkusenost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Chce ti prinest cinky a tobe to je malo?! Da se cvicit doma a muzes mit radost, ze alespon neco pro tebe chce udelat. Treba ma ted nejake problemy a ty mu vyctes, ze ti ted nechce zaplatit fitko. Tak si ho zaplat sama!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak když pominu to nazvání zvířetem, které jsem v životě v partnerství nezažila a neumím si představit (ovšem podle mnohých příspěvků na emiminu to je v některých vztazích pomalu norma), tak si myslím, že ta jeho pochybnost mohla opravdu být způsobena tvou reakcí na to, že činky doma jsou ti málo a trváš na slíbeném zaplaceném cvičení. Jestli jste se i předtím hádali, a tys mu teď v podstatě vyčetla, že je držgrešle, a máte velmi rozdílné příjmy, tak v něm začalo hlodat, jestli doma nemá hádavou zlatokopku. Nebo si jen uvědomil, že s někým se srovnatelnými příjmy by toto řešit nemusel. Já ho neomlouvám, nadávky jsou neomluvitelné, ale na druhou stranu si lásku nevynutíš, a jestli se tři a půl roku hádáte, tak to asi moc perspektivní není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Hlavně si to nezapomeňte všechno pěkně vyříkat přes sms nebo
facebook.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Kolik dní po ovulaci začíná plodu bit srdce ?
- Jaké zimní capáčky pro dítě, co začíná chodit?
- Kdy začíná ochranná doba?
- Začíná mi vadit řízení auta
- Příkrmy jak často když se začíná, každý den nové?
- Kdy začíná druhá mateřská při rodičovské dovolené?
- Tchýně začíná být nesnesitelná ohledně syna 5m
- Pochyby o partnerovi
Dobrý večer,
partner mi dnes napsal sms, že začíná pochybovat jestli má náš vztah budoucnost. Vůbec nevím jak na to reagovat. Ráno jsem se pohádali, protože jsme začali cvičit a on mi tvrdil, že mi to bude platit. Když už mám zájem sama a ví, že peníze nemám navíc, tak mi řekl že mi donese činky. Řekla jsem mu, že jak už chci sama od sebe tak couvá s placením. Naštval se, že jsem nevychovaná jak si o to říkám a řekl že jsme krá.a.To jsem mu řekla, že vychování nemá on. Předtím byl tři dny pryč a to mi psal, jak je škoda že tam nejsem taky a že příště pojedeme spolu, když přijel tak mě pořád pusinkoval atd.
Mám to brát vážně ten jeho výrok? Protože já mám v plánu to ignorovat, dřív jsme se hádali hodně a na to už nervy nemám..
Peníze mi jinak nikdy nevyčetl, já mám příjem nízky a on vysoký
Jsme spolu 3,5 roku