Začínám 1. IVF

Anonymní
13.3.24 10:33

zacinam 1. IVF...

Ahoj holky, prosim omluvte anonym. Okoli to zatim uplne nesdelujeme, je to pro me citlive tema…

Chci se vas holky prosim zeptat na jakoukoliv radu, informaci nebo tip ohledne zahajeni IVF. Je to moje prvni IVF (a pevne doufam, ze i posledni), a jsem z toho furt takova „nic nevedici“ a vzdycky se v CAR na hodne zapemenu zeptat. A znate to, na co se nezeptate, sami od sebe nereknou 100% informaci… :zed: Kazdopadne zitra zahajuji stimulacni lecbu, uz mam v procesu predoperacni vysetreni. Ptala jsem se, jestli je neco, cemu se mam vyhnout, pochopitelne rekla alkohol (ale na ten sem se vylozene musela zeptat). Vyjmenovala jsem par nejakych doplnku stravy co beru, to taky rekla, ze je OK, jedine co rekla „jezte hodne bilkovin a hodne pijde“ - netusite proc? Napada vas neco dalsiho na co si mam dat pozor nebo cim to podporit? Jo a nemam pry chodit do sauny nebo horke vany (to stejne neprovozuji, takze OK).

Mela jsme se ted videt s jednema znamyma o vikendu, ale maji male deti a temer pokazde jsou nemocni a neco od nich chytneme, napadlo me, jestli jste se treba v tomhle obdobi zamerne izolovaly, abyste treba neco nechytly? Nebo to mozna prilis hrotim, ze ryma pro kratkou narkozu asi nevadi… ale pocitam, ze je asi radsi zrusim :(

Predem diky za jakekoliv info :kytka:

Jo a jeste posledni dotaz k tomu preoperacnimu vysetreni (k tomu mi takjy nic nerekli): dle zadanky mi maji brat krev + moc - musite u toho byt nalacno nebo ne, nemapamatujete si?

Moc diky!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2485
13.3.24 12:15

Ahoj, hodně bílkovin se doporučuje, aby nedošlo k hyperstimulačnímu syndromu.
Nejdůležitější klid a doporučuji spíš aktivity vyhledávat než je rušit. Zabavíš si hlavu. Pro mě byl celý proces dost na palici, jsem stresař.
Na lačno být na odběry nemusíš. Ta narkóza je cca na 15 minut.
Moc držím palce, ať to vyjde napoprvé :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
13.3.24 13:05

Ahoj,

především chci říct, že ti moc držím palce. Věřím, že se všechno podaří. Osobní zkušenost nemám, ale mohu ti doporučit naší poradnu, kterou vede centrum asistované reprodukce Repromeda. Věřím, že ti odpoví na všechny tvé otázky.

Přeji krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí