Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Zdravím.Diky finančním problémům jsem si nemohla pořídit HA, cca dva mesice jsem ji nebrala, ted uz je to naštěstí v pohodě a zase jsem si ji mohla koupit. Kdy se ma zacit brát, behem 1 dne ms? Budu mit nějaké špinění apod, kdyz jsem ji 2 měsíce nebrala? Dekuju za odpoved.
Zakladatelka
Pokud začínáš znovu brát HA od začátku,tak samozřejmě 1 tbl první den MS.
Jak jsi reagovala na předešlou antikoncepci?Může se stát, že budeš nějakou dobu špinit než si tělo zase zvykne na přísun hormonů.
@Jannys zacala jsem ji poprve brat v 17, cca mesic jsem spinila, pak to bylo ok. Tak uvidíme, mam obavy no.
Dobrý den, dnes jsem začala brát ha, protože jsem si myslela, že jsem dostala m/s, ale nevím zda jsem usoudila dobře, že je to ona, teď ji už ji nemám, jinak mlsání dobrot je jako kdybych ji měla. Jak mám postupovat dále, poradíte?
Ahoj. Jestliže jsi začala brát HA, tak v tom pokračuj bez ohledu na to, zda menstruaci máš, nebo ne. Pokud by to ale menstruace nebyla, je potřebné, aby ses chránila ještě dva týdny tak, jak jsi to dělala doposud.
Zdravím.
Diky finančním problémům jsem si nemohla pořídit HA, cca dva mesice jsem ji nebrala, ted uz je to naštěstí v pohodě a zase jsem si ji mohla koupit. Kdy se ma zacit brát, behem 1 dne ms? Budu mit nějaké špinění apod, kdyz jsem ji 2 měsíce nebrala? Dekuju za odpoved.
Zakladatelka