Začínat opět brát HA

Anonymní
6.12.18 08:42

Zacinat opet brat ha

Zdravím.

Diky finančním problémům jsem si nemohla pořídit HA, cca dva mesice jsem ji nebrala, ted uz je to naštěstí v pohodě a zase jsem si ji mohla koupit. Kdy se ma zacit brát, behem 1 dne ms? Budu mit nějaké špinění apod, kdyz jsem ji 2 měsíce nebrala? Dekuju za odpoved.

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7065
6.12.18 08:55
@Anonymní píše:
Zdravím.

Diky finančním problémům jsem si nemohla pořídit HA, cca dva mesice jsem ji nebrala, ted uz je to naštěstí v pohodě a zase jsem si ji mohla koupit. Kdy se ma zacit brát, behem 1 dne ms? Budu mit nějaké špinění apod, kdyz jsem ji 2 měsíce nebrala? Dekuju za odpoved.

Zakladatelka

Pokud začínáš znovu brát HA od začátku,tak samozřejmě 1 tbl první den MS.
Jak jsi reagovala na předešlou antikoncepci?Může se stát, že budeš nějakou dobu špinit než si tělo zase zvykne na přísun hormonů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.18 09:21

@Jannys zacala jsem ji poprve brat v 17, cca mesic jsem spinila, pak to bylo ok. Tak uvidíme, mam obavy no.

• Citovat
  • Upravit
19.8.25 20:09

Dobrý den, dnes jsem začala brát ha, protože jsem si myslela, že jsem dostala m/s, ale nevím zda jsem usoudila dobře, že je to ona, teď ji už ji nemám, jinak mlsání dobrot je jako kdybych ji měla. Jak mám postupovat dále, poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
21.8.25 10:21

Ahoj. Jestliže jsi začala brát HA, tak v tom pokračuj bez ohledu na to, zda menstruaci máš, nebo ne. Pokud by to ale menstruace nebyla, je potřebné, aby ses chránila ještě dva týdny tak, jak jsi to dělala doposud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí