Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No já ti nevím. Nejlepší bude si do nemocnice zavolat a víš odpověď hned a 100%. Jinak zvaž tu narkozu. Mě dělal vyjmutí tělíska normálně můj gynekolog v ordinaci a nebylo to vůbec nic dramatického otázka pěti minut se vším všudy. Narkóza je pro organismus náročnější a nepodstupovala bych ji zbytečně.
Mě doktor vyjmul tělísko před konizací bez umrtvení a vůbec jsem to ani necítila ![]()
Asi jsem teda cíťa nebo ten doktor byl řezník, ale to zavádění bylo příšerné peklo a představa, že to musí jít opačným směrem mě děsí
můj dr to bohužel nedělá, tomu bych se možná i svěřila… ![]()
@Jahudka84 tak musím říct, že zavedení i pro mě nebylo nic moc ale ven to šlo ve vteřině a nic jsem nicítila
@Jahudka84 klidne se muze rovnou zavest nove. ja to mela na etapy, testovali jsme, zda nema vliv na moje migreny.
@Jahudka84 píše:
Asi jsem teda cíťa nebo ten doktor byl řezník, ale to zavádění bylo příšerné peklo a představa, že to musí jít opačným směrem mě děsímůj dr to bohužel nedělá, tomu bych se možná i svěřila…
no asi jsi nemela moc sikovneho doktora. me nic nedelalo zavedeni ani vytazeni. bylo to jen lehce neprijemne, ale otazka chvilicky
Tak to jsem ráda, tak to asi risknu… když už tam budu ležet, tak nemám na výběr, že ![]()
Děkuju moc za zkušenosti ![]()
No nevím, kolegyně byla na výměně tento týden a ať cíťa není, říkala, že to bylo příšerně bolestivé, že se jí až udělalo špatně a museli jí otvírat okno. Pak se vrátila do práce a litovala, že si nevzala na zbytek dne dovolenou, jak zle jí bylo.
Asi je to kus od kusu…
@Anonymní píše:
No nevím, kolegyně byla na výměně tento týden a ať cíťa není, říkala, že to bylo příšerně bolestivé, že se jí až udělalo špatně a museli jí otvírat okno. Pak se vrátila do práce a litovala, že si nevzala na zbytek dne dovolenou, jak zle jí bylo.
Asi je to kus od kusu…
Já to právě měla taky takové už při tom nandavání
proto jsem si říkala, že to nemůžu v životě přežít ven, když to jde „proti srsti“ ![]()
@Jahudka84 píše:
Já to právě měla taky takové už při tom nandaváníproto jsem si říkala, že to nemůžu v životě přežít ven, když to jde „proti srsti“
ono jde také o to, v které části cyklu se zákrok dělá. Ideální je to v průběhu menstruace, kdy je děložní hrdlo uvolněné.