Začít brát HA?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
71
4.11.18 22:59
@Anonymní píše:
Ahoj, budu mít 18 let, nyní mám o rok staršího přítele a pochopitelně spolu žijeme sexuálním životem. Mám celkem dilema v tom, že nevím jak se zařídit ohledně antikoncepce. Přítel je proti HA, kvůli mému zdraví apod., ale pochopitelně by mu to z jedné strany i vyhovovalo. Kondomům příliš nevěřím, tedy, každý měsíc trávím ve strachu. :D Vím že jsou i jiné metody, ale nevím zda by pro mne byly v hodně nějaké krémy, zdá se mi to takové nepraktické, stejně jako pesary. Z nitroděložního tělíska mám strach, jak bych ho snesla. Zajímal by mne váš názor, která z antikoncepcí by byla nejvhodnější a taky jaké máte zkušenosti s výše uvedenými? Děkuji za odpovědi :)

Klobouk dolů příteli že to bere i tak že je to zásah do zdraví , já bych tedy při HA měla 100% větší strach každý měsíc než u kondomu :lol: u kondomu poznáš když selže ale u hormonů až u dvou čárek na testu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2897
4.11.18 23:13

Narazila jsem na tuto diskuzi s video rozhovorem Lucie Výborné a jednoho endokrinologa:
 http://baby-cafe.cz/…use/43/72823

Z osobních zkušeností v mém okolí - hodně holek při braní HA trpělo na záněty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Deniskaaaaa
8.11.18 10:43

Za mě HA rozhodně ne a lituji dne, kdy jsem jí začala užívat. Nyní mám problémy s vajčníky -nepracují, tak jak by měly a ztratila jsem MS i ovulaci.. S gynekoložkou se snažíme cyklus opět nahodit pomocí hormonů. Je mi 22.

• Citovat
  • Upravit
74
13.11.18 20:35

Je mi 21 a antikoncepci beru cca rok :) Žádné problémy zatím nemám. Jen mě mrzí že jsem ji začala brát a nyní sexuální život žádný nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí