Začít nebo ještě počkat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Začít nebo ještě počkat
Ahoj holky, mému chlapečkovi jsou 4 měsíce a týden a nevím zda už začít s prikrmama.. Je plně kojeny. Přibírá krásně za 3 týdny přibral 700g momentálně ma 7840g, ale je dlouhý 65 cm. Když jim tak mě sleduje jako blázen. Ale hlavně to proč bych chtěla už začít v noci se mi budí na kojení každou hodinu max hodinu a půl. Přes den kojím každý 2 hodiny v kočárku vydrží 2 a půl bez kojení.. Takže já trošku doufám, že by se ten noční spánek mohl zlepšit..
Co myslíte máme začít zkoušet?
Dneska jsme byli o doktorky tak říkala že kojeny děti stačí až v 6 měsících, ale že když má takový apetit tak to klidně můžu zkusit, že je to na mne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja to zkousela kvuli velkemu zajmu o jidlo. Doslova nam zavidel kazdy sousto
ale jestli to chces delat kvuli lepsimu spanku nebo delsim pauzam mezi kojenim, tak te zklamu, ale to lepsi nebude. Syn ma 13 mesicu a v noci ae stale budi na prso kazde dve hodiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že ty příkrmy na spánek nebudou mít až takový vliv.
Proste se dětem spánek mění, vyvíjí a stejně tak potřeba kojení nebo i jen kontaktu s maminkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paní.Norrisová Ale neee
Aspoň jinou profilovku by nešlo dát, prosím?
Příspěvek upraven 31.01.22 v 21:58
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MrsNorris
Hm.. jaká náhoda. Tebe neznám, proč bych měnila? Nick byl volný. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klidně zkoušej… Ale doma mám pažravku, co se nezastaví před ničím. Bude jí 18 měsíců a i přes to se budí co hodinu na mléko. (A to je navíc na UM.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusit můžes. I kojenym se teď dává od ukoncenyho 4m. Ale spánek se tím nejspíš nezlepší. Děti se budi. Naši začali spát líp kolem roku když měli kojení spíš už jen jako doplněk normální stravy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud chlapeček takhle krásné roste, určitě bych mu příkrmy zatím nedávala. Starší syn byl bumbrlíček, v půl roce plné kojen měl 10,5kg. Příkrmy jsem začala dávat až po 7 měsíci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No pribira ti fakt paradne, tolik nevazi ani nase 11mesicni (75 cm)
Musim souhlasit s ostatnimi, ze po prikrmech ti nebude spat lepe. Buzeni po 1 - 1,5 hodine je na pohodu. A on z toho vyroste, neboj, ale ne ted diky prikrmum. Ja zavedla prikrmy vzdy ve chvili, kdy dite ne jen zadostive koukalo na nase jidlo, ale kdy mi to jidlo primo vytrhavalo z ruky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Xxxbell Taky bych nespěchala, aspoň měsíc bych počkala. Já u první dcery začala od 7.měsíce a u druhé asi o měsíc dříve.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit