Začne se mi líbit ?

Zuzik94
7.12.22 18:26

Začne se mi líbit ?

Ahoj holky ;)
Už delší dobu se o mě snaží jeden kolega z práce… Jakože fakt snaží… Je strašně hodný, ochotný, rozumíme si, vím, že by mi s ním byl moc fajn.. jenže vzhledově se mi nelíbí :( mě to strašně štve, protože je to fakt strašně super chlap… Jenže chybí tam ta chemie… Měli jste to někdy některá taky tak a později jste se zamilovala? Nebo se na to mám úplně vyprdnout? Párkrát jsem mu řekla, že to nepůjde, ale on se pořád snaží…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
998
7.12.22 18:34

To je těžké.. Budeš mít milujícího muže, na kterého se budeš moci spolehnout, vždy se o něho opřít, důvěřovat mu, sex třeba bude dobrý.. Osobně bych asi pouze vzhled neřešila. Ono se velmi těžko tohle všechno hledá na jednom místě. Vždy a všude je nějaké to „ale“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4477
7.12.22 18:37

Manžel se mi zprvu také vzhledově nelíbil, ale chemie tam byla obrovská.
Co bych udělala já - párkrát sis ním třeba někam vyšla a uvidíš, jak se budeš cítit. Třeba alespoň získáš nového kamaráda. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
7.12.22 18:47

Jestli jste mu několikrát řekla, že to nepůjde, ale on se pořád snaží, jakože o vztah, nerespektuje odmítnutí a nestáhl se aspoň do té friend zóny, tak to už bych spíš brala jako red flag. Dobrá polovina těch šílených vztahů, z kterých se pak těžko vymotává, začíná slovy: „Původně jsem ho nechtěla, ani se mi nelíbil, ale byl hodný a tak moc se snažil…“ Oni kolikrát tihle urputní snaživci mají dost zvrácený představy o vztahu, což se ale samozřejmě neukáže hned. A navíc - fakt nemusíte být s někým jen proto, že se mu líbíte vy a že je hodný. Proč byste si to dělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.22 18:48

Dala bych tomu šanci. Můj současný partner také nebyl můj typ, ale po pár rozhovorech jsem pochopila, že jeho povaha je přesně to, co hledám. Párkrát jsme zašli na drink, jednoho večera to trochu protáhli, skončili v posteli a mě došlo, že je to on :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
7.12.22 18:52

Taky bych to zkusila, pokud tě vyloženě neodpuzuje. Mám ve svým okolí taky jednoho snaživce, už léta, dodnes nechápe, že prostě mezi náma nebude nikdy nic, ale mě fyzicky odpuzuje, není tam ani kapka chemie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
7.12.22 18:54

Hele když je to tak strašně super chlap tak do toho nechoď. Asi je hodnej a rozchod neponese hezky. Ty hledáš chemii a když tam žádná není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.22 09:04
@Azeretereza píše:
Taky bych to zkusila, pokud tě vyloženě neodpuzuje. Mám ve svým okolí taky jednoho snaživce, už léta, dodnes nechápe, že prostě mezi náma nebude nikdy nic, ale mě fyzicky odpuzuje, není tam ani kapka chemie.

Taky to tak mam. No ja mu to rikam porad, a on porad na to odpovida, ze stejne mysli, ze spolu jednou budeme :nevim:

• Citovat
  • Upravit
463
8.12.22 09:41

Jedna věc je vzhled a druhá je chemie. Když tam není chemie tak je to bída. Ty ho znáš jako kolegu. Jaký je? Imponuje ti jako člověk? Vážís si ho? Je spolehlivý? Trpělivý? Inteligentní? Má smysl pro humor? Zkrátka, má ty vlastnosti, které u partnera očekávás? Pokud ano, dala bych tomu šanci (kdyby to nebyl kolega, já osobně bych si s kolegou nezačala). No ale nebyla bych s ním proto, že je „hodný“ Znáš syndrom „nice guy?“ Ti si rádi hrají na hodné hochy, na gentlemany, přitom ve skutečnosti jsou to zamindrakovani slabosi, ze kterých se často vyklubou tyrani, když mají ženu „jistou.“ A jak píšou výše, že nerespektuje tvoje „ne“ je red flag.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
8.12.22 09:53
@Zuzik94 píše:
Ahoj holky ;)
Už delší dobu se o mě snaží jeden kolega z práce… Jakože fakt snaží… Je strašně hodný, ochotný, rozumíme si, vím, že by mi s ním byl moc fajn.. jenže vzhledově se mi nelíbí :( mě to strašně štve, protože je to fakt strašně super chlap… Jenže chybí tam ta chemie… Měli jste to někdy některá taky tak a později jste se zamilovala? Nebo se na to mám úplně vyprdnout? Párkrát jsem mu řekla, že to nepůjde, ale on se pořád snaží…

Čekám na ni celé týdny,
domů chodím v půl sedmé,
snad mi pošle úsměv vlídný,
snad si na mě usedne.
Všude jsou, všude jsou, jestli nás unesou,
pověst nám poskvrní, smyslníci smyslní.
Zkus na něho usednout a pak uvidíš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106044
8.12.22 10:44
@Zuzik94 píše:
Ahoj holky ;)
Už delší dobu se o mě snaží jeden kolega z práce… Jakože fakt snaží… Je strašně hodný, ochotný, rozumíme si, vím, že by mi s ním byl moc fajn.. jenže vzhledově se mi nelíbí :( mě to strašně štve, protože je to fakt strašně super chlap… Jenže chybí tam ta chemie… Měli jste to někdy některá taky tak a později jste se zamilovala? Nebo se na to mám úplně vyprdnout? Párkrát jsem mu řekla, že to nepůjde, ale on se pořád snaží…

podle mne, když to tam není, tak uz to nenaskočí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
8.12.22 10:58
@Anonymní píše:
Taky to tak mam. No ja mu to rikam porad, a on porad na to odpovida, ze stejne mysli, ze spolu jednou budeme :nevim:

Ježíš to je hrozný 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
8.12.22 10:59
@Tofifea píše:
Jestli jste mu několikrát řekla, že to nepůjde, ale on se pořád snaží, jakože o vztah, nerespektuje odmítnutí a nestáhl se aspoň do té friend zóny, tak to už bych spíš brala jako red flag. Dobrá polovina těch šílených vztahů, z kterých se pak těžko vymotává, začíná slovy: „Původně jsem ho nechtěla, ani se mi nelíbil, ale byl hodný a tak moc se snažil…“ Oni kolikrát tihle urputní snaživci mají dost zvrácený představy o vztahu, což se ale samozřejmě neukáže hned. A navíc - fakt nemusíte být s někým jen proto, že se mu líbíte vy a že je hodný. Proč byste si to dělala?

Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
8.12.22 11:00
@Zuzik94 píše:
Ahoj holky ;)

Asi neexistuje univerzální odpověď, jen různé zkušenosti různých lidí.
Takže já bych do toho po své zkušenosti nešla. Jednou jsem takhle doufala, že přitažlivost přijde časem a nepřišla. Naopak měla za následek další negativní věci (například odpor k sexu), a tak stejně nezbylo, než se rozejít. Zpětně jsem si vyčítala, že jsem do toho vůbec šla. Ne kvůli sobě, ale kvůli němu. Bylo mi ho líto, ublížila jsem mu, těžko jsem mu mohla podat důvod rozchodu, který by nebyl zraňující…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
8.12.22 11:03
@Tofifea píše:

Naprostý souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria