Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
1-2 cm je tlusty?
Vždyť to je taková žížalka ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj potřebuji radu. můj přítel má na mě tlustý penis cca 1,5-2cm jde o to že mě vždy natrhne i když to nejdříve zkoušíme pomalu a dost vlhčit ale i tak to nepomáhá. máte radu co dělat jsme spolu už 6 let a problém je to pořád. děkuji za pomoc😄 😄
Zkuste to delat do zadku. Treba bude zadek odolnejsi a nenatrhne se. ![]()
@pikola píše:
1-2 cm je tlusty?Vždyť to je taková žížalka
Ne každá ji má jako vchod do Punkvy.
@Anonymní píše:
Ahoj potřebuji radu. můj přítel má na mě tlustý penis cca 1,5-2cm jde o to že mě vždy natrhne i když to nejdříve zkoušíme pomalu a dost vlhčit ale i tak to nepomáhá. máte radu co dělat jsme spolu už 6 let a problém je to pořád. děkuji za pomoc😄 😄
Praxe, praxe, praxe dělá mistry.
1.5 cm tlustý? Tak to tě chci vidět u porodu
to tě budou zašívat i na zádech ![]()
@Sabrine píše:
1.5 cm tlustý? Tak to tě chci vidět u poroduto tě budou zašívat i na zádech
Nesměj se, v deseti-dvanácti je to docela normální…
![]()
@anna111q píše:
@Lexter 6 let sexu a porad stejne
Tak to už jen ořezávátko a trochu ho strouhnout. Ne, vážně. Co třeba kokosový olej? Nad lepší lubrikant není.
@Anonymní píše:
Ahoj potřebuji radu. můj přítel má na mě tlustý penis cca 1,5-2cm jde o to že mě vždy natrhne i když to nejdříve zkoušíme pomalu a dost vlhčit ale i tak to nepomáhá. máte radu co dělat jsme spolu už 6 let a problém je to pořád. děkuji za pomoc😄 😄 ano jde o to že neni tlustý ale pro mě asi ano takže asi ji mam malou 😄Příspěvek upraven 07.12.22 v 16:24
Tlustý? No, tak doufej, že spolu vydržíte. Ta představa že potkáš někoho, kdo bude mít 3cm…
@arinecka píše:
Tlustý? No, tak doufej, že spolu vydržíte. Ta představa že potkáš někoho, kdo bude mít 3cm…
A co konkrétně ti natrhne? ![]()
Nechápu, jak ty budeš rodit, když tě natrhnou 2 cm. Pokud je tohle pro tebe tlustý penis, tak ideál by byl kolik? 0,5-1 cm? Ve ztopořeném stavu? ![]()
Jestli tě natrhne, tak to určitě není objemem, ale tím, že něco děláte blbě, i když teda nevím, co takového, aby tě to natrhlo. ![]()
Ahoj potřebuji radu. můj přítel má na mě tlustý penis cca 1,5-2cm jde o to že mě vždy natrhne i když to nejdříve zkoušíme pomalu a dost vlhčit ale i tak to nepomáhá. máte radu co dělat jsme spolu už 6 let a problém je to pořád. děkuji za pomoc😄 😄 ano jde o to že neni tlustý ale pro mě asi ano takže asi ji mam malou 😄
Příspěvek upraven 07.12.22 v 16:24