Zácpa - léčení přírodní cestou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3542
3.2.11 14:35

makyto zkus tu lactulosu a uvidíš klidně si dej lžíci ráno v poledne a večer uvidíš, že ti to pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
4.2.11 06:46
mofiz píše:
makyto zkus tu lactulosu a uvidíš klidně si dej lžíci ráno v poledne a večer uvidíš, že ti to pomůže
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
5.2.11 20:51

laktuloza je naprd :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
6.2.11 07:59

Tak lactulosu jsem nezkoušela ale lněné semínko jo plus to ostatní vše co jsem psala tak dělám furt řekla bych že po tom lněném semínku jetoopravdu lepší, te´D tři dny chodím každý den a včera dokonce dvakrát konzistence řídší nevím jak má vypadat správné „hovínko“ :oops: ale myslím že už ho mám :oops: , teĎ mám ale stále stejný problém v tom že i přes tu že ta stolice je snad OK - ty trhliny v konečníku jsou stejné a při každé stolici se to roztrhne strašně to pálí a bolí při kadění i potom. A teče krev. Mažu dubouvkou, dělám koupele v heřmánku a dubovce. Mažu žindavovou mastí a měsíčkem a taky hemodinem . co víš už mám dělat sakra. Mátě někdo radu nějakou

Nesetkal ste se někdo se zkušeností se švédkýma kapkama? :think: Pít či potírat a můžou se vůbec při kojení nevíte? :think: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
naturo
8.4.11 12:54

assad

dej si cipky ja jsem s nema spokojena ´

aplikace lehni si a nech si je dát do konecníku 5× dene good luck :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
30
10.4.11 18:58

Mazec

v podstatě všechny rady byly dobré, teď co Ti zabere, snad bych přidala šťávu z červ. řepy (barví stolici - nelekni se :wink: ). Jinak můžu poradit jen Dobexil - H, čípky na noc. Můžeš zkusit si ho vzít třeba půl hoďky než půjdeš na velkou, možná to trochu pomůže (mechanicky, jako mast hlouběji uvnitř), ani ten klystýr jednou za čas možná není od věci, když tím stolici „rozředíš“ a lépe se vyprázdníš, třeba budeš mít den, dva „pauzu“, nebo další den řidší stolici a stačíš se trošku zahojit. To je jen tip bez záruky, každopádně držím palce, vím, bohužel, jak je to nepříjemné i bolestivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dedkovo
14.8.11 18:52

No problem

10 rokov nemam s tym problem. Rano naobed si dam 2 klistiry za sebou a idem na velku potrebu. Predtym som vecne riesil hemeroidy, mal som strasne bolesti, 30rokov som sa trapil - ani operacia to totiz nevyriesi - oni sa vratia - pijem tiez mrkvovu stavu a to mi trosilinku pomaha. Neni to idealne, ale aj kral Ludovit IV sa klistiroval.

• Citovat
  • Upravit
1
20.12.11 20:00

Ahoj Makyto, prosím tě, teď jsem si četal všechny tvoje příspěvky o řitní trhlině a volám stejně zoufale o pomoc, jako jsi volala ty ;-( Pomohlo ti něco? Já už těch všech nemocí mám plné zuby, sotva něco vyléčím (jestli vůbec), tak se objeví něco jiného. Začínám psychicky docela zdeptaná, což ničemu nepřidává… Moc prosím o radu. Děkuji, smutná a zoufalá Rufinka :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.7.12 12:01

Taky mám podobný problém a moc by mě zajímalo, jak to teda dopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
3.8.12 15:43

Ahoj,
mě se osvědčila lactulosa a taky psylium :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.9.12 09:01

Úplně vím o čem mluvíš, já měla největší problém v těhotenství a jediné co mi pomohlo byla šaratice. Dá se koupit v lékárně, užívala jsem podle doporučení po lžičkách, ale nejvíc pomáhala na lačno po ránu, trochu ohřát (cca 0,5 - 1dcl) a pak to „šlo jako po másle“.Žádný průjem, prostě tak jak to má být :lol: Hodně štěstí, kdo nezažil, neví, jaké to je :lol:

• Citovat
  • Upravit
Akinanika
27.3.13 09:51

Kakao, řepa, Emulips, mléko

Každý je jiný každému pomáhá něco jiného. Když to u nás doma nejde tak ráno pijeme hodně kakaa, nebo teplého mléka, nebo si dáme přírodní olej Emulips ten zabere snad pokaždé :-)Jinak kamarádka, která má se zácpou velké problémy jí hodně červenou řepu.

• Citovat
  • Upravit
11
7.10.13 23:07

Už déle mám zácpu, kdysi jsem chodila jak kdy, většinou 1× denně, poslední 4 měsíce jdu max. 2× za týden a to u tohoto aktu trpím jako zvíře. Připadá mi, že se nikdy úplně nevyprázdním. Zkoušela jsem psylium, sušené švesky, meruňky, sennu. Denně vypiju okolo 2l čisté vody.(snažím se)
Pravidelně jím kysané mléčné výrobky, piju ráno vlažnou vodu. Běhám.
Břicho mám pořád nafouklé. Trpím plynatostí, díky zácpě jsem pořád podrážděná, občas, když už se mi to ani jednou týdně nepovede zkusím čípky. Pomůžou, ale nechci je používat pořád, do chemických projímadel se nechci pouštět, mám strach, že už mi to nepůjde vůbec.
Poraďte, co mám dělat, stydím se jít za lékařkou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
7.10.13 23:37

Me naucili, pres noc namocit svestky susene nebo fiky do jablecneho dzusu a rano nalacno vypit. :-)vsem to zatim pomohlo, drzim palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
7.10.13 23:38

Pardon, snist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie