Zácpa - léčení přírodní cestou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Akinanika
3.2.14 21:22

Super. Díky za tip.

• Citovat
  • Upravit
20.6.17 09:21

Ahoj holky, podělím se s Vámi o své zkušenosti, vždy jsem trpěla zácpou, a především v těhotenství, narazila jsem na kamarádku, která se se mnou podělila o své zkušenosti s chlorellou a zeleným ječmenem, začala jsem tedy užívat zelenáče, a cca po třech měsících se mi trávení, a vyprazdňování srovnalo, žádná zácpa, pravidelně jsem hodila na wc…jako vedlejší efekt užívání zelenáčů byl ten, že jsem přestala mít nedostatek železa v těhotenství (chlorella obsahuje hodně železa), dalším pozitivním efektem bylo, že jsem v době kojení měla dost mléka, i když nevím zda by to bylo i bez chlorelly, nyní mám dvě děti, a celá rodina zelenáče užíváme, u malých dětí, které třeba nemají rády zeleninu, zajistí se tím dostatek železa pro maličké (chlorella se rozdrtí do mléka), později ji děti rády chroupali, obecně, děti ji mají rady, je to takový rychlý fast food - zdravý, žádné doplňky stravy…Teď mám obě děti školkové, a defakto mi nemarodí, a pokud, tak jsou brzy zdravé, a zůstane jen u rýmičky…Chlorella s ječmenem mě dost oslovili, a jsem ráda za to, že jsem tenkrát narazila na kamarádku, která se se mnou o své zkušenosti podělila, tudíž se i já s Vámi dělím, jak mě ovlivnili život, začlou to zácpou, a člověk pak postupně vidí, že mají pozitivní vliv i na další věci, i těhotenskou cukrovku atd, takže vřele doporučuji toto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.7.17 22:16

@Kristennka Stolice na být každý den 1-2×…ostatní je špatně. Je to známka zaneseného tenkého střeva. A tím mohou souviset i poruchy imunity…různé exemy, lupenka…pokud potřebujete poradit, napište

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.17 13:14

Zaneseného tenkého střeva nebo tlustého? To je zajímavé :-) A jak z toho ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
21.8.17 08:05

„O zácpě se z lékařského hlediska hovoří ve chvíli, kdy se stolice vylučuje méně než třikrát za týden.“ (zdroj: https://www.prodetox.cz/…y-jednoduse/). Babské rady na zácpu - vláknina, probiotika, lněná semínka, jablka, švestky, zavařené meruňky aj. Vyzkoušet se dají i speciální cviky, on je totiž ten pohyb střev spojený i spohybem jako takovým - více a cviky tady: https://www.blendea.cz/…pohyb-strev/. Osobně bych vždy začala u jídelníčku, životosprávy, projímadla si nechala až jako úplně poslední řešení… Ale já jsem spíše ten typ pro cestovatelskou zácpu, potřebuju mít na své potřeby svůj klid, svůj prostor, při cestování to vždy není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
28.7.20 20:13

Dobré zkušenosti mám s přírodními doplňky stravy, ty mi hodně pomohly, když už jsem nevěděla kudy kam, hledala jsem něco přírodního, něco co si prostě dám s jídlem a bude po problému a to jsem objevila na nutraday

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikinka01
5.8.21 20:07

Ono není od věci užívat probiotika. Mně pomohly hodně, a to jsem měla dost velké problémy se zažíváním.

• Citovat
  • Upravit
AnettkaMalus
23.8.21 19:14

@Kikinka01 Mně teda se zažíváním pomohl fructolax od naturevia.

• Citovat
  • Upravit
17
7.4.23 09:39

Mně pomáhá na lačno ovocná presnidavka Kubik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.9.23 13:21

Zácpa

Také mi nic nepomahalo, vyzkoušela jsem toho dost, teď vypiji ráno horkou instantní kávu s mlékem, a krajíc chleba s ramou a medem, a je to v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková