Zácpa - léčení přírodní cestou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.10.13 19:12

@zacpana a piješ dostatecne? jsem ti radila, co zkusit, to valim hned..jo a klystyr je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.10.13 20:23
@MarketinkaKopretinka píše:
@zacpana a piješ dostatecne? jsem ti radila, co zkusit, to valim hned..jo a klystyr je super

Piju. To se opravdu snažím. Vypiju přes dva litry. Někdy i tři. To se opravdu snažím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
9.10.13 20:33

Jeste rikaji rozehrate povidla na lzicce s maslem. Ja teda rikam ze ovesne vlocky desne zacpavaji, teda jak koho ale u nas to tak je.
Jestli mas hemerodidy a fisuru tak prosim moc netlac, to se vsechno jen zhorsi…jen proste rozumne, priplac kdyz nejde nejde, ty fisury se ti nikdy nezahoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
9.10.13 20:36

A lactobacily na streva davas? Zkus vynechat mlecne vyrobky, ty zacpavaji nejvice. Pak svestkovy dzus, stava to je taky fajn. Je toho moc, ale sama musis prijit na co budes reagovat ty, to je desne individualni. Drz se.
Snad pomuzou ty nalozene svestky, ale fiky jsou lepsi. Dej vedet. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.10.13 20:52

@maca24 Moc ti děkuji :) za ten tip s těma vločkama. Zkusím je fakt vysadit. I za další skvělé tipy. Povidla s máslem zkusím. Vypadá to i chuťově dobře.
Pořád mám hrozné křeče v břiše a připadám si jak prdící pytlík. Ono to zkoušet je opravdu bolestivé, strašně. Když už se to povede, tak to jsou takové kozí bobky. Ale zase nechci být jak balón. Strašně mě to obtěžuje. Nemám ani chuť na jídlo, nic. Poslední dobou jen samá zelenina, voda, sušené ovoce. Musím těm střevům nějak ulehčit. Klystýru se bojím, ale všichni reagujete že je to fajn :) těším se, že zase zažiju jaké to je chtít se vyprázdnit :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.10.13 21:24

Bacílky dávám. :) By mě zajímalo, jak budou moje střeva v těhotenství vypadat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
9.10.13 21:53

To mas cely zivot? Nebo to mas vypestovane z toho nemocneho konecniku? Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.13 22:56

@zacpana tak evidentni je, ze u tebe je neco spatne, chtelo by to hooodne kvalitni probiotika (treba Probio Caps Just) a syrovatkovy napoj s inulinem hodne pomaha - jde o to, ze potrebujes ocistu strev a rozpohybovat je. Kup si klystyrovaci irigator, neboj se toho, jako je to pecka uleva a vyprazdni te to total. Ja se pak citim dosti lehce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
10.10.13 08:25

No holky, vzhledem k tomu, že zakladatelka @zacpana vyzkoušela, co se dá, tak to vypadá na nějaký větší problém a už bych to řešila s doktorem.
Pokud má alergii na laktozu nebo kasein, tak probiotika jen bez obsahu laktozy, jinak jí to stav ještě zhorší a pokud vysadí nějaké jídlo před testy, tak můžou být falešně negativní.
@zacpana fakt běž k doktorovi a ať tě pošle na gastro nebo alergologii, takhle se trápit je hrůza, vím o čem mluvím ;)
Ještě mi pomáhá tahle projímací směs - večer vypiješ, ráno jdeš
 http://www.docsimon.cz/…ava-20x-1-5g

• Citovat
  • Upravit
143
10.10.13 08:31

Ahoj, nemám čas pročítat všechny příspěvky, jen mě zaujal ten název, a vřele doporučuji „obyčejnou“ Vincentku. Mě pomáhá skvěle, kdykoliv potřebuju, i teď v těhotenství, je prostě skvělá. Koupíš jí snad v každém obchodě nebo lékárně, stojí cca 30Kč, stačí ráno nalačno 2dcl a do hodiny sedím na wc :potlesk: a dodáš tělu spoustu důležitých minerálů, žádná chemie. Tak držím palečky ať je líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
10.10.13 11:51

Kamarádka měla tálé problémy se zácpou a hemeroidy. Kojila dcerku. Zabral ji přírodní produkt Emulips s příchutí anýz na zácpu a na hemeroidy Ok balsam. Začala pít převážně pramenitou vodu (bez chloru) 2-2,5l denně. Pomohlo jí to a díky emulipsu její malá dcerka přestala mít i problémy s prdíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.10.13 19:22

Zkusila jsem klystýr a bylo to úplně skvělé. Pořád doplňuju laktobacily a zkusím doktora.
Už mě to opravdu nebaví. Emulips už beru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
12.10.13 20:43

Emulips zabírá rychle, mám s tím svou vlastní zkušenost. :) Super. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Akinanika
14.10.13 20:11

Jj bud to hned nebo do týdne jsou u Emulipsu,, výsledky " a to je fajn :-)

• Citovat
  • Upravit
1
20.1.14 14:06

Taky trpím..

Ahoj holky, taky přispěju s troškou do mlýna. Já trpím permanentní zácpou, zkoušela jsem už všechno možný na světě. Jediný(zároveň nenávykový),co mi pomáhá je minerálka Zaječická hořká. Mají ji v některých obchodech-je to modrá plastová lahev, nebo v lékárnách. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková