Zácpa v 36. týdnu těhotenství

Anonymní
23.2.24 18:23

Zácpa v těhotenství tt

Holky prosím pomoc :D trpím na zácpu a hemeroidy jsem v 36tt vlastně i když těhotná nejsem stejně mám problémy ale všechny vyšetření byli v pořádku. Dokonce jsem před týdnem skončila na pohotovosti chytali mě šílené křeče do zad a konečníku tak že stolice nešla vytlačit jediny byli hleny a krví takže proto ta pohotovost dostala jsem klystýr ale ten fungoval az po hodině ty bolesti byli docela sila… Teď k věci na co bych se chtěla zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s Lactolose Al mám brát 2 lžíce ráno a odpoledne… Mam strach abych to nefungovalo úplně jako projímadlo jelikož přes den jsem hodně mimo domov :zed: jak tedy funguje a zabírá? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11840
23.2.24 18:36

Užívám lactulosu už léta..mám dlouhodobě problémy..hlavně tzv. Cestovní zácpu kdy jsem si nemohla dojít jinde než doma..takže třeba týden na koleji a stolice nikde…
U mě zabere do pár hodin…kdyz vezmu ráno tak do oběda už je hotovo…ale tobě může zabrat klidně jinak…2,5r dceři ji taky dávám když je třeba a většinou ji zabere až během odpoledne…takže pokud ji chces vzít tak určitě buď ten den doma, nebo někde v dosahu WC…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
23.2.24 18:46

Brala jsem ji na zácpu v těhotenství a moc to nefungovalo. A to jsem ji pak pila více než dle návodu. Budeš to muset zkusit, ideálně jeden den zůstat doma a podniknout experiment

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
24.2.24 11:31

Pit odvar z lneneho seminka
Saratici muzete taky a jine mineralky
Uvarit susene svestky a pojidat
Hlavne hodne pit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1599
24.2.24 12:28
@Anonymní píše:
Holky prosím pomoc :D trpím na zácpu a hemeroidy jsem v 36tt vlastně i když těhotná nejsem stejně mám problémy ale všechny vyšetření byli v pořádku. Dokonce jsem před týdnem skončila na pohotovosti chytali mě šílené křeče do zad a konečníku tak že stolice nešla vytlačit jediny byli hleny a krví takže proto ta pohotovost dostala jsem klystýr ale ten fungoval az po hodině ty bolesti byli docela sila… Teď k věci na co bych se chtěla zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s Lactolose Al mám brát 2 lžíce ráno a odpoledne… Mam strach abych to nefungovalo úplně jako projímadlo jelikož přes den jsem hodně mimo domov :zed: jak tedy funguje a zabírá? Děkuji

Ahoj já měla problém po odběru vajíček 10dni mě nešlo jít na velkou a to byla síla už jsem i brečela že mě to roztrne. Po šťávách kompotech, kyblech kefiru jogurtu vody a čípku nic. Lactuloza byla snad poslední možnost, v lékárně mě paní upozornila ať si dám ani ne půlku odměrky, že to někdy má opačný efekt a do 4 hodin jsem šla na WC, sice to byla bolest málem jsem omdlela, spocená jsem byla jak kůň, ale zabralo to a pak už to bylo ok.. 8)
Takže za mě začít s menší dávkou pokud by to nezabíralo do 12 hodin dala bych si o něco víc. Pozor ať tě to nechytne někde venku je lepší opravdu být doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanykla33
25.2.24 10:19

Naprosto souzním. Trpěla jsem tim od 20 do 32tt. Ale vím, kde byl zakopaný pes. Vlivem kratsiho delozniho cipku jsem musela mit klidovy rezim, tedy hodne snizeny pohyb, na coz jsem nikdy nebyla zvykla. Od 32tt uz jsem ok, pravidelne prochazky, dve lzice mleteho lnenyho seminka do bileho jogurtu a upravilo se to samo. Doporucuji za me toto, s medikamenty zkusenost nemam, zkousela jsem primarne prirodni cestu, plus to seminko mimo toho ze upravi stolici tak pripravi cesty na porod. Dva v jednom, win win. :) :) :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.24 21:11

Všem moc dekuji za odpověď :srdce: Snažím se hodně chodit, pít atd… začala jsem jist i kompoty :zed: :D samozřejmě další 3 dny zácpy asi mě to brzo zabije… a lněné semínko určitě zkusím :palec: sice mám abkm tak to budu muset šoupnout do přesnídávky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky